SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

ʼVečera za 5ʼ u Slavonskom Brodu

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: SBonline
FOTO: rtl

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | ʼVečera za 5ʼ u Slavonskom Brodu SB Online | ʼVečera za 5ʼ u Slavonskom Brodu

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: SBonline
FOTO: rtl

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

''Večere za 5'' na RTL-u koja stiže u Slavoniju. Svoje kulinarske vještine pokazat će umirovljenici Marko Mrđan i Goran Pilaš, umirovljenica Marija Čugura, inženjerka Ivana Mijić i poduzetnik Zdravko Stojčević.

Marko Mrđan (60) - Umirovljenik Marko Mrđan obožava kuhati i družiti se te se iz tog razloga prijavio u show. Obožava slavonsku kuhinju te je, kaže, pravi majstor pekekoja mu je omiljeno jelo. Autentični slavonski meni planira ponuditi i ekipi jer je to kuhinja koju obožava. Marko obožava seoske fešte i želi upravo takvu atmosferu prirediti svojim gostima.

Goran Pilaš (54) - Goran je umirovljenik i vlasnik OPG-a te veliki dio svog vremena provodi na istom. Društven je i voli se družiti te se zbog toga, kao i svojih kulinarskih sposobnosti, prijavio na show.Obožava igrati odbojku te je, uz sport, jako posvećen i kuhinji. Preferira tradicionalne specijalitete slavonske kuhinje te će takve ponuditi ekipi.

Marija Čugura (70) - Marija dolazi iz Slavonskog Broda i ima niz interesa - bavi se pjevanjem u zboru, hodanjem te izradom domaće kozmetike od bilja koje sama skuplja. Društvena i aktivna gospođa zbog toga se i prijavila u show.Obožava druženja i upoznavanje novih ljudi, a svojim gostima upriličit će pravu veselu slavonsku atmosferu s mediteranskim štihom.

Ivana Mijić (34) - Inženjerka Ivana vesela je dama koja u slobodno vrijeme voli kuhati i izlaziti. Zbog kuhanja i dobrog provoda prijavila se u show.Ekipi će spraviti, otkriva, tradicionalnu kuhinju koja oslikava njezin kraj. Smatra da u kuhinji nema mana te zna i voli kuhati baš sve.

Zdravko Stojčević (64) - Poduzetnik Zdravko u show prijavio se zbog dobre zabave i kuhanja. Obožava svoj vinograd te voće i vrt koje obrađuje sa suprugom. Iza sebe ima razna kulinarska natjecanja po Slavoniji, a uspješan je i u fišijadama, gdje je uvijek zauzimao visoke pozicije. Ambiciozan je u kuhinji, a ekipi bi mogao ponuditi autentičnu slavonsku kuhinju, tradiciju i veselje te dobru atmosferu.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: