REKORDER: Pogledajte koliko je promila imao kada ga je policija zaustavila

FOTO: SB Online

30.1.2023. | 13:59 | PU brodsko-posavske
Pregleda: 880

Alkoholizirani vozač ( s 2,32 promila) zadržan u policiji na otriježnjenju 

Nadzirući promet u Bodegraju, dana 27. siječnja, u 9.50 sati, policijski službenici Policijske postaje Okučani, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 41-godišnjak. Alkotestom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 2,32 promila. Također je utvrđeno da upravlja osobnim automobilom pod zabranom, dok mu je izrečena zaštitna mjera oduzimanja vozačke dozvole u trajanju od 24 mjeseca zbog prethodno počinjenih prometnih prekršaja. Nakon liječničkog pregleda konstatirano je da je 41-godišnjak sposoban za daljnji postupak u policiji te je zadržan u policijskim prostorijama do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prometnih prekršaja. 

Recidivista uhvaćen za upravljačem automobila koji potražuje Interpol Savezne Republike Njemačke


Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, dana 29. siječnja, u 1.50 sati, u Slavonskom Brodu, na kolniku Sjeverne vezne ceste, kontrolirali su osobni automobil (njemačkih nacionalnih i registracijskih oznaka). Utvrdili su da je za upravljačem automobila 28-godišnjak, koji ne posjeduje vozačku dozvolu, te se radi o recidivisti, koji je već pravomoćno kažnjavan radi počinjenja prekršaja upravljanja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, te je uhićen i zadržan do završetka postupka u policiji. Daljnjim radom policije je utvrđeno, da automobil kojim je 28-godišnjak upravljao, potražuje Interpol Savezne Republike Njemačke, te je automobil od istoga oduzet, a policijski službenici nastavljaju daljnji rad u suradnji sa Službom za međunarodnu suradnju. Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI