Krivotvorio vozačku dozvolu Republike Srbije

Fotografija nije povezana s događajem
(FOTO: politika.rs)

2.2.2023. | 20:08 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 605

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom potvrdivši sumnju u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave. Naime, policijski službenici su dana 7. prosinca 2022. godine, u 20.30 sati, u Slavonskom Brodu, Ulica Trešnjica, prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao 19-godišnjak.

Pritom je isti policijskim službenicima na uvid dao vozačku dozvolu izdanu u Republici Srbiji za koju su policijski službenici posumnjali u vjerodostojnost. Kriminalističkim istraživanjem te međunarodnom policijskom suradnjom sa Interpolom Beograd, potvrđeno je da je vozačka dozvola krivotvorena, odnosno isti ne posjeduje vozačku dozvolu Republike Srbije. Policijski službenici protiv osumnjičenog podnose posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


VIŠE NA TEMU:
ISPRAVA
POLICIJA
KAZNA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI