Bruna Esih u Slavonskom Brodu; Nećemo obećavati ono što ne možemo ispuniti...

FOTO: Ivica Janković

26.5.2018. | 21:44 | Autor: Ivica Janković
Pregleda: 6763

SLAVONSKI BROD - Danas u dvorani Hvidre je odražana Osnivačka skupština stranke "NEOVISNI ZA HRVATSKU".
 
Za predsjednika Gradske organizacije "NEOVISNI ZA HRVATSKU" izabran je Krešimir Štetić, zamjenik predsjednika Mihael Đaković te tajnica organizacije Sonja Damjanović.
 
- Očuvanje tradicijskih vrijednosti bit će jedan od prioriteta koje njeguje naša stranka, obitelj, vjera i država, također aktivno ćemo se posvetiti riješavanju i predlagati vladajućima riješenja za goruće probleme naše sredine, kao što su iseljavanje mladih ljudi, želimo pomoći svojim znanjem i prijedlozima vladajućima u otvaranju novih radnih mjesta na području našeg grada i županije. Također želimo se aktivno uključiti i u riješavanje problematike s onečišćenjem zraka u Slavonskom Brodu, te tražiti još uvijek neraščišćene probleme oko nedavnog zagađenja vode u našem gradu.
 
U naredna tri mjeseca svoje snage usmjerit ćemo u osnivanje podružnica naše stranke na području Brodsko-posavske županije, četiri općine već imamo članstvo i to nam je dobar zalog za početak stranačkog rada, a nakon toga slijedi i Osnivačka skupština za Brodsko-posavsku županiju, rekao je za SBonline predsjednik Gradske organizacije "NEOVISNI ZA HRVATSKU" Krešimir Štetić.

- "NEOVISNI ZA HRVATSKU" od samih svojih početaka ne misle se baviti drugim strankama, i ne misle se baviti tuđom politikom, mi idemo polako i temeljito s osnivanjem ogranaka po cijeloj Hrvatskoj, biramo ljude za koje stvarno smatramo da ono što govore da će i to raditi, i po tome želimo da budemo prepoznatljivi, ne očekujemo da u kratkom roku budemo "velika stranka", ali ako odaberemo prave ljude za prava mjesta itekako ćemo biti spremni za velike pomake, rekla je za SBonline predsjednica stranke Bruna Esih.
 

 

 

 

 

 

 
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI