• 1-stop-pedofilija

  (Foto: Ilustracija)

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti | životne priče

  UHIĆEN BROĐANIN PEDOFIL

  Uhićen Brođanin (55) pedofil zbog bludnih radnji nad djevojčicom (9)

  Objavio: sbonline  / 09.07.2017 @ 09:02 - 22.458 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Slavonski Brod – Informacija koja je prošla ispod radara odnosno da je prije nekoliko dana uhićen 55-godišnjak M.Z. prijavljen zbog bludnih radnji na djevojčicom od devet godina.

  Naime kako neslužbeno doznajemo 04. srpnja je uhićen i u policijsku postaju priveden na obradu M.Z. (55) zbog osnovane sumnje kaznenog djela i bludnih radnji nad maloljetnom djecom u ovom slučaju djevojčicom od devet godina.

  M.Z. je pušten da se brani s slobode uz policijski nadzor i zabranom prilaska na bliže od 100 metara do okončanja suđenja.

  Odvjetnik: Ovo nije neuobičajeno

  Nadalje, kazna koju Kazneni zakon predviđa za spomenuto kazneno djelo je do pet godina zatvora, a ukoliko je prisutna primjena sile, obmana ili prijevara i do 15, pa je i tim više pitanje istražnog zatvora, kao prevencije ponavljanja djela ili utjecaja na svjedoke, prilično suvišno.

  Upoznati s tim slučajem frapirani su, ali ne i odvjetnik osumnjičenog. Tomislav Džepina, odvjetnik M.Z. kaže kako takav postupak suca nije neuobičajen u sudskoj praksi, a na sva ostala naša pitanja – ispričava se – nije u mogućnosti odgovoriti, do okončanja postupka.

  Idenitet osumnjičenog je poznat; riječ je o muškarcu koji u Slavonskom Brodu slovi kao imućan, a prema neslužbenim informacijama, ne manjka mu ni veza u lokalnoj policiji…

  /I.J./

   

  Facebook

  Jedan odgovor na “Uhićen Brođanin (55) pedofil zbog bludnih radnji nad djevojčicom (9)”

  1. Anonimno kaže:

   Pa stavite kako se se zove taj pedofil

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa