• chessset43

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  SLAVIO MILE MARAS

  U Ruščici održan šahovski turnir

  N.M.M.  / 10.08.2017 @ 09:09 - 1.029 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja RH a uz svesrdnu tehničku i organizacijsku pomoć Šahovskog kluba invalida Hvidra-Brod,Sl. Brod,  održan je turnir povodom proslave 22.obljetnice VRO Oluja i Dana pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

  Na samom početku turnira predsjednik ŠKI HVIDRA – Brod Dragan Pavić je pozdravio sve sudionike i goste. Odajuči počast svim poginulim i umrlim braniteljima, kako bivšim borcima,  tako i onima koji su poginuli, stradali ili umrli širom Hrvatske.
  “Danas se slavi u Hrvatskoj 5. kolovoza. Svake godine u spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Na taj datum 1995. Hrvatska vojska je oslobodila okupirani grad Knin u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja. Svim hrvatskim braniteljima sretan Dan pobjede, i Domovinske zahvalnosti!”

  Pojedinačni šahovski turnir odigran je 08.08.2017. godine u ponedjeljak u Ruščici. Na šahovskom turniru je nastupilo 14 igrača. Na turniru je ukupno odigrano 35 partija. Igran je švicarac 10 minuta, 5 kola. Sudac turnira je bio Mato Opačak s pomoćnikom Draganom Pavić. Pobjednici turnira su nagrađeni pokalima, a domaćin je organizirao za sve prisutne domjenak.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa