• img_3951

  Istaknuto | Vijesti

  TZ Brodsko-posavske županije na sajmu „Destinations The Holiday&travel show“ u Londonu

  Objavio: sbonline  / 12.02.2018 @ 12:14 - 619 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Turističke zajednice županija Osječko – baranjske, Požeško – slavonske, Brodsko – posavske, Virovitičko – podravske, Vukovarsko – srijemske, Varaždinske i Zagrebačke realizirale su treći zajednički nastup na turističkom sajmu Destinationshow, koji se od 1. – 4. veljače održao u Londonu. I ovogodišnji nastup održao se uz potporu Hrvatske turističke zajednice, a turistički sadržaji i atrakcije zajednički su predstavljeni  na štandu pod nazivom „Kontinentalna Hrvatska“.   Ovogodišnjih preko 400 izlagača posjetilo je preko 50.000 posjetitelja.

  Kulturna baština, parkovi prirode i očuvana prirodna baština, jedinstvena gastronomija i vina, cikloturizam i brojna događanja osnovna su turistička ponuda predstavljena tržištu Velike Britanije. Posjetitelji koji su uglavnom starije životne dobi, putuju izvan glavne turističke sezone, najčešće individualno, samostalno kreirajući sadržaje i destinacije koje žele posjetiti. Posjetitelji se osim za sadržaje i atrakcije koje se nude, zanimaju za mogućnosti javnog prijevoza, kvalitete smještaja, cijene, najbolje vrijeme za posjet kao i općenito vremenske uvjete te sigurnost. Veliki je broj posjetitelja koji već poznaju Hrvatsku i koji uživaju istražujući sve njezine ljepote. Hrvatska je prepoznat turistički brend na tržištu Velike Britanije, a kontinentalna Hrvatska kao dio tog atraktivnog brenda „najljepše zemlje na svijetu“ kako su je mnogi tijekom sajma nazvali, mora zauzeti svoje zasluženo mjesto i pokazati ljepote Hrvatske u njezinoj predivnoj različitosti.

  Najavljujemo i  zajednički nastup pet slavonskih županija putem POSEBNIH PREZENTACIJA  u organizaciji KLASTERA SLAVONIJA u 2018g.,  a sve  u dogovoru sa predstavništvima HTZ-a koja su odobrila predmetne kandidature te financijsku potporu HTZ-a .

  Prezentacije ovoga tipa su namijenjene novinarima i putničkim agencijama.

  Svih pet županija pripremaju posebne prezentacije , promotivne materijale  i vizuale klastera.

  Nakon održane prezentacije predstaviti ćemo i eno- gastro ponudu domaćih, autohtonih proizvoda s područja cijele  Slavonije a sve sa ciljem bolje promocije i BRENDIRANJA Slavonije kao poželjne destinacije.

  Slijedi ; Beč eno- gastro prezentacija /travanj/,

  Milano, eno -gastro prezentacijha /svibanj/,

  zatim posebne prezentacije u Munchenu ( listopad) i Ljubljani ( ožujk).

  Facebook

  Jedan odgovor na “TZ Brodsko-posavske županije na sajmu „Destinations The Holiday&travel show“ u Londonu”

  1. kokosnuss kaže:

   Thank you again these are darling!

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa