• unnamed

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  Taekwondo klub “ALFA BROD” uspješan na Međunarodnom ITF turniru…

  Objavio: Ivica Janković / 11.10.2017 @ 15:23 - 898 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • 07. listopada 2017. godine održan je međunarodni turni „ITF DOBOJ OPEN 2017.“ na kojem je nastupilo 29 klubova iz šest država sa 292 natjecatelja.

  Brodske Alfe su nastupili sa 6 natjecatelja i ostvarili dobar rezultat s obzirom da su većinom naši natjecatelji promijenili i dobne i težinske kategorije te sa jednom natjecateljicom koja je po prvi puta nastupila.

  TOMISLAV KATUŠIĆ –  1. mjesto  -63 kg junior. Vrlo kvalitetna kategorija ali  i sam Tomislav je u vrhu, odlično radi i sve tri svoje borbe dobiva jednoglasnom odlukom i osvaja zlatnu medalju.

  ADAM HERCOG  – 3. mjesto  -64 kg senior. Naš mladi senior se našao u najžešćoj seniorskoj kategoriji. Odlično radi u prvoj borbi dobiva protivnika iz Prnjavora dok u drugoj borbi protiv starog znanca iz Makedonije borba završava neriješeno i ide se u dodatnu rundu. Na žalost, Makedonac je ovaj puta bio spretniji i sretniji te pobjeđuje Adama. Porazom u polufinalu Adam osvaja seniorsku broncu.

  MARKO LIOVIĆ –  3. mjesto  +75 kg junior. Po prvi puta nastupa u juniorskoj kategoriji i to u + 75 kg. U prvoj rundi se osjeti malo treme ali nakon odmora između rundi Marko kreće opuštenije i agresivnije te preokreće rezultat i pobjeđuje. U polufinalu dobiva puno iskusnijeg protivnika od sebe i pruža odličan otpor ali gubi borbu i osvaja brončanu medalju.

  LEON ŽAJGAR – -45 kg kadet. Ostvaruje jednu pobjedu i jedan poraz ali nije bilo dovoljno za medalju jer ih je u kategoriji bilo 12.

  Za svaku pohvalu je prvi nastup MARTINE LUCIĆ koja je odmah u prvoj borbi dobila puno iskusniju protivnicu ali je u borbu pružila odličan otpor. Također i po prvi puta u starijim kadetima je nastupio i STJEPAN ANDRIĆ koji je čak i vodio do zadnjih desetak sekundi borbe kada dobiva jedan udarac  koji je donio ipak pobjedu protivniku. Uz redovan rad brzo će stići i njihovi rezultati u novim kategorijama.

  Ekipu je vodio trener Robert Katušić.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa