• img_2527-325x215

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  SLOBODNICA – Na cesti pronađeno mrtvo tijelo muškarca

  Objavio: sbonline  / 04.12.2017 @ 11:15 - 6.668 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • SLAVONSKI BROD – Na prvu nedjelju Adventa, 3. prosinca 2017. godine, u Slobodnici je na cesti pronađeno mrtvo tijelo muškarca. Ovu informaciju potvrdila nam je i brodsko-posavska policija.

  – Točno je da smo zaprimili dojavu kako je nešto iza sedam sati ujutro pronađeno mrtvo tijelo muškarca te smo po dojavi izašli na teren – na upit SBplusa potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

  Kako doznajemo na mjesto događaja jučer je zašao i mrtvozornik a određena je i medicinska obdukcija, koja će najvjerojatnije biti obavljena danas u slavonskobrodskoj Općoj bolnici “Dr. Josip Benčević”. Temeljem njenih rezultata više će se znati o uzrocima smrti nesretnog muškarca.

  Kako neslužbeno doznajemo riječ je o 57-godišnjaku Ž. T.koji je u Slobodnici imao kuću u kojoj je, navodno, živio sam. Prema pričanju mještana kćer mu živi u Njemačkoj, a sin i surpuga, koja mu je dolazila skuhati i pospremati kuću, kažu susjedi, žive u Slavonskom Brodu. Nesretni muškarac navodno je volio zaviriti u časšicu, a je li upravo alkohol posljedica njegove smrti ili su u pitanju bili zdravstveni problemi pokazat će naručena obdukcija.

  Izvor: SBplus.hr

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa