• img_1312

  Istaknuto | Vijesti

  Slavonski Brod – U nedjelju započinju tradicionalne Dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“

  Objavio: sbonline  / 21.04.2017 @ 11:58 - 1.049 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Ove godine obilježava se 143. obljetnica rođenja brodske književnice Ivane Brlić – Mažuranić. Već tradicionalno, u spomen na poznatu dječju spisateljicu, Grad Slavonski Brod u suradnji s brojnim udrugama i ustanovama organizira Dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić – Mažuranić“.

  Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za medije, program otvorenja započinje u nedjelju 23. travnja u 16,30 sati na glavnom gradskom trgu, a kao i ranijih godina tom prilikom bit će održano i tradicionalno podizanje zastave Dječjih svečanosti te će ključ grada biti predan djeci na tjedan dana.

  Program Dječjih svečanosti traje do subote 29. travnja, a naši najmlađi imat će priliku vidjeti izložbe, kazališne predstave, likove iz bajki na gradskom Korzu, sudjelovati u radionicama, slušati bajke koje će im pričati bajkopričalica i mnoge druge zanimljivosti. Slavonski Brod će u sklopu ovogodišnjih dječjih svečanosti posjetiti nekoliko tisuća djece i mladih.

  Detaljan program ovogodišnjih Dječjih svečanosti “U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić” dostupan je na slijedećoj poveznici

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa