• zagrebacka

  Drustvo i infrastruktura | Istaknuto | Vijesti

  SLAVONSKI BROD – Svečano potpisan Ugovor kojim je Grad dobio 7,5 milijuna kuna za rekonstrukciju Zagrebačke ulice

  Objavio: Ivica Janković / 08.02.2018 @ 15:58 - 1.678 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Danas je u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu potpisan Ugovor o financiranju ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta kojim je Grad Slavonski Brod dobio sredstva za projekt Zagrebačke ulice prijavljen kroz mjeru 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. Svečanom potpisivanju Ugovora nazočan je bio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

  Ovim Ugovorom dodijeljena su sredstva u najvećem iznosu potpore od 7.536.800,00 kuna za projekt Zagrebačke ulice. Radovi će se odvijati na dionici od Splitske ulice do Ulice Bečic, a predviđena je rekonstrukcija ceste, nogostupa i javne rasvjete te izgradnja biciklističke staze. Nakon današnjeg potpisivanja Ugovora o financiranju uslijedit će natječaj za izvođača radova kako bi se moglo krenuti u realizaciju projekta.

  Facebook

  Jedan odgovor na “SLAVONSKI BROD – Svečano potpisan Ugovor kojim je Grad dobio 7,5 milijuna kuna za rekonstrukciju Zagrebačke ulice”

  1. Anonimno kaže:

   Možda bi bilo najbolje da angažirate one kineze što su trebali graditi Pelješki most pa da umjesto jedne ulice, po nižoj cijeni obnovimo dvije ulice, jednu platimo, a drugu nam obnove gratis. Samo je upitno koja ulica bi se obnovila gratis? Raspišimo referendum po tom pitanju!

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa