• img_8731

  Drustvo i infrastruktura | Istaknuto | Vijesti

  BRAVO!!!

  SLAVONSKI BROD – Svečano otvoren novi mjesni dom MO „dr. Ante Starčević“

  Objavio: Ivica Janković / 12.10.2017 @ 15:17 - 1.228 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Gradonačelnik Mirko Duspara danas je službeno otvorio novoizgrađenu zgradu mjesnog doma MO „dr. Ante Starčević“. Ukupna vrijednost projekta izgradnje višenamjenske zgrade mjesnog doma iznosi 5.583.740,84 milijuna kuna, a njena površina je 680 m2.

  Ovaj moderni objekt, koji će biti korišten za razne aktivnosti građana, sastoji se od prostora za udruge, male višenamjenske dvorane, sanitarnih čvorova, pomoćnog prostora i caffe baraa, a kapacitet je predviđen za 200 osoba.
  U sklopu ovog projekta, izgrađena je pristupna cesta i pješačka staza, parkiralište, javna rasvjeta, a uz zapadni ulaz i pješačka staza s nagibom kako bi se osigurao prilaz i osobama s invaliditetom.

  Gradonačelnik Duspara je prilikom otvorenja novog mjesnog doma naglasio kako je ovaj gradski projekt samo je nastavak aktivnosti kroz koje se svim građanima Slavonskog Broda nastoje omogućiti novi sadržaji, ali i kvalitetniji uvjeti života.

  U sklopu programa otvorenja, održan je i blagoslov prostora, a uz predstavnike Grada Slavonskog Broda, ovom događaju su prisustvovali i vijećnici Gradskog vijeća, predstavnici medija i ostali gosti.
  img_8731 img_8738 img_8740

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa