• img_2521-1

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  FILMSKE SCENE

  SLAVONSKI BROD – Strava kod Slobodnice! Oglušio se o zapovijedi policije te pokušao izgurati policijsko vozilo s ceste…

  Objavio: Ivica Janković / 16.10.2017 @ 21:37 - 8.975 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • U Operativno komunikacijskom centru PU brodsko-posavske, oko 20 sati, zaprimljena je dojava, da se na autocesti A3, kod Slobodnice, vozač terenca stranih registracijskih oznaka oglušio o zapovijedi policije da se zaustavi, već je nastavio vožnju, pokušavši izgurati vozilo policijskih službenika s ceste.

  Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal. U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno, te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu. Nema teže ozlijeđenih osoba. Obzirom da se radi o stranim državljanima, policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju okolnosti njihovog  ulaska u Republiku Hrvatsku. Policijski službenici, također  utvrđuju i druge okolnosti činjenja prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere.

  DOPUNA INFORMACIJE, 17. listopada, 08:30 sati.

  Prema dostupnoj informaciji od sinoć iza 21 sat, obaviješteni ste da u događaju nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. No, sinoć iza 23 sata, iz bolnice Slavonski Brod i Nova Gradiška, OKC Policijske uprave brodsko-posavske obaviješten je, da je nekoliko osoba teško ozlijeđeno, te je 10 osoba zbrinuto u bolnici u Slavonskom Brodu, a 2 u bolnici u Novoj Gradiški.

  Policijski službenici nastavljaju sa radom i utvrđivanjem bitnih činjenica u vezi ovog događaja, a kako smo vas izvijestili sinoć.

  Facebook

  2 komentara na “SLAVONSKI BROD – Strava kod Slobodnice! Oglušio se o zapovijedi policije te pokušao izgurati policijsko vozilo s ceste…”

  1. Andrea Maur kaže:

   Iskoristite zajam sigurno.
   Pozdrav,
   Zadovoljiti sve vaše financijske probleme. Dajem zajmove s godišnjom kamatnom stopom od 3%, bilo kojoj ozbiljnoj osobi koja treba novac, koji je u mogućnosti vratiti mjesečne isplate. Kupac je sigurniji sa svojim uvjetima, molim kontaktirajte me za više informacija izravno na e-mail: andreamaur3@gmail.com
   Whatsapp: +33756851876

  2. […] Pritom je izgubio nadzor nad vozilom, sletjevši s ceste u žičanu ogradu, a potom odvodni kanal. U terencu se nalazilo više osoba, od kojih je nekoliko ozlijeđeno, te su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu. Nema teže ozlijeđenih osoba. Obzirom da se radi o stranim državljanima, policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju okolnosti njihovog  ulaska u Republiku Hrvatsku. Policijski službenici, također  utvrđuju i druge okolnosti činjenja prekršaja, odnosno kaznenog djela, te će sukladno utvrđenom poduzeti odgovarajuće mjere, javlja sbonline. […]

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa