• unnamed

  (Foto: Ivica Janković)

  Gospodarstvo | Istaknuto | Vijesti

  RAZGOVOR S POVODOM - BOLJA STRANA BRODA

  SLAVONSKI BROD – Školarci tvrde; kad se ovdje najedemo mirni smo cijeli dan… domaći fast food s domaćim namirnicama…..

  Objavio: Ivica Janković / 09.03.2018 @ 19:20 - 6.664 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • SLAVONSKI BROD – Razgovarali smo mladom poduzetnicom Marjanom Grgetić, koja je odlučna, obzirom na ekonomsku situaciju, ostati u svojem Slavonskom Brodu, k tome još i odlučnija uspjeti i sama upravljati svojim životom.

  Naime,  Marjana u namjeri da konce života stavi u svoje ruke i svoju kontrolu, i postane sam svoj “gazda”, a obzirom na njezino dosadašnje iskustvo odlučila je otvoriti prehrambeni objekat, točnije Fast food.

  Fast food sam po sebi, niti nije nešto dosad neviđeno, niti spektakularno, međutim njena poslovna filozofija je to, na nekakav način htjela napraviti.

  19143265_771060709744779_5273938520274410899_o

  U poslovnu borbu odlučila je krenuti, vrhunskom uslugom, a nadasve vrhunskim namirnicama, u tolikoj mjeri da se može reći, Fast food domaćih namirnica, u vrlo kratko vrijeme kvaliteta od strane kupaca je bila prepoznata, te Marjana zapošljava u svoje poduzeće još dvije djelatnice, i tu dolazimo do bitne strane priče, odnosno kako mladi poduzetnik vodi uspješnu borbu s uspješnom negativnom ekonomskom situacijom, i svojim znanjem, kvalitetom, i napornim radom, dodatno zadržava dvije mlade osobe, kojima osigurava ostanak u svome gradu, te da ti isti mladi ljudi nisu primorani razmišljati o odlasku, u već toliko nam poznate strane zemlje po iseljavanju Hrvata. Važno je i napomenuti detalj na koji je i sama marjana ponosna, a to je da je vlasnik A+ bonitetne ocjene poduzeća, te i na taj način daje doprinos društvu, urednim i redovitim plaćanjem poreza, prireza, plaća zaposlenika i davanja na iste.

  USPJEH! Zašto mali Fast food po imenu “MALI ŠEF” uspješno se održava na tržištu? Smjernica je to razmišljanja, koja bi trebala biti vodilja svima u budućnosti. Vlasnik poduzeća je ujedno i prizvodni radnik, ako pričamo o prehrani, vrhunsko meso, bez dodatnih stvari koji “napuhavaju”, i daju lažnu ljepotu hrani, u odnosu na kvalitetu, i ukusnost (čista junetina uz mali dodatak svinjetine).

  Naš današnji primjer heroine u imenu Marjane, u odlučnosti i nas samih u redakciji SBonline da čim više prenosimo pozitivne priče, u ustaljenom moru sivila, koje polako ali sigurno prelazi u crnilo, po svim pitanjima.

  111
  Uz domaću lepinju koju sama priprema, i koja je došla na takav glas, da je u ponudu na brojne upite mušterija morala uvesti u prodaju i pripremljeno tijesto za pizzu koje možete kupiti, i sami si ispeći pizzu, u toplini svoga doma, usput kad se dotičemo pizze u “MALI ŠEF”, dajemo na znanje da je svaka peta naručena pizza gratis, naravno da Fast food raspolaže i s dostavom hrane.

  27867278_921134108070771_782741474794388809_n

  Marjanina poslovna politika, je kratka, ali vrlo jasna, vrhunska uslužnost, s vrhunskom kvalitetom.

  Došavši u Fast food “MALI ŠEF” zatekli smo školarce koji čekaju svoj red na svoj slasni zalogaj, te smo u startu zapitali jednog! Kako si zadovoljn s hranom koju vam pripreme…? Mladi školarac je ko iz topa još brže odgovorio… ovdje se najedem i ne budem više gladan dok kući ne dođeem…, i tu je završio svaki danji razgovor, sve je kristalno jasno.

  Za one koji se žele uvjeriti u kvalitetu rada mlade poduzetnice fast food “MALI ŠEF” možete naći u Malom Parizu na adresi Eugena Kumičića 25, a za dostavu možete kontaktirati broj 0977931100.

  U slast svima!!!

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa