• 12004952_866532183453825_6710931616040696778_n

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  Slavonski Brod – Široko okupljena koalicija na čelu s SDP-om i HSS-om želi preuzeti županiju

  Objavio: sbonline  / 05.03.2017 @ 15:57 - 12.844 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Prema djelomično provjerenim informacijama koji kriomice stižu do naše redakcije a koje vjerovatno imaju nekakav “viši” politički cilj vrlo je vjerovatno da se družina uspjela dogovoriti (mada se čekalo gradonačelnikov povratak s mora) i naći zajednički jezik oko izlaska na predstojeće lokalne izbore u svibnju mjesecu.

  Naime, kako stoje stvari navodnu široku koaliciju okupljenu oko predvodnika HSS-a i SDP-a činilo bi još dodatno nekoliko stranaka a po svemu sudeći HSLS, Snaga Slavonije i Baranje (HDSSB), HNS te HSU. Čak sudeći po svemu i respektabilna koalicija s realnim šansama za ravnopravnu utrku tim više što će ispred svih kandidat za župana Brodsko-posavske županije biti saborski zastupnik Davor Vlaović.

  Uzevši u obzir opće poznate nesuglasice između aktualnog župana i predsjednika županijskog odbora HDZ-a i upitnu potporu županu od strane “njegove” organizacije, politički rezultat bi mogao biti i više nego upitan.

  Nije na odmet niti zanemariti da je Brodsko-posavska županija tradicionalno glasačko tijelo i HDZ-ova utvrda (izuzev Slav. Broda) s druge strane velika želja i motiviranost za animirati glasačko tijelo od strane koalicije predvođene Davorom Vlaovićem.

  Također neispunjena obećanja “političkim aktivistima” od strane pobjednika prošlih lokalnih izbora jednim dijelom će uzeti danak pokojeg nezadovoljnika time se i preslikati na pomanjkanje glasova. Nadalje, čije se biračko tijelo najviše nažalost iselilo iz naše županije, hoće li Vlaović uspjeti motivirati svoje Slavonce na istočnom dijelu županije a tradicionalno glasačko tijelo HDZ-a, mnošto je još pitanja i aktera predstojeće političke priče, jedno je neizvjesno, bit će gusto a baby face više nije toliko baby i za svoje glasove će morati uskladiti preko nekoliko struja. Može li…?

  Facebook

  6 komentara na “Slavonski Brod – Široko okupljena koalicija na čelu s SDP-om i HSS-om želi preuzeti županiju”

  1. Željko Đurić kaže:

   Ja sam pravi Željko Đurić, rođ. 28.06.1960. god. Živim u Okučanima i član sam HDZ-a od prvih dana. Molim Vas, nemojte napisani komentar, potpisan sa “Ž. Đurić” pripisivati meni! Uspješno se bavim sportskim odgojem djece u našoj općini, te sa svima kvalitetno surađujem. Netko, očito želi da poremeti naše ponovno dobro uspostavljene odnose. Pozdrav.

  2. HDZ ZNA kaže:

   Haha Ž. Uvijek si imao svoja mišljenja i ideje i bio u sukobu s nama. Zato i nisi naš. Ispred tebe su i Mile i Siniša i Ilija. Zna se, s njima opet osvajamo vlast. Ne može nam niko ništa. Ovo je naša utvrda.

  3. Banjalučan kaže:

   Onaj što sere o Banjalučanima, neka razmisli o Posavljacima i koga su oni sve izdali u Bos. Posavini. A, živa istina je da nas je ADZ uništio. Naša djeca više nisu u Hrvatskoj, a ni u Posavini, nego razasuta po Svijetu. Šta su učinili ADZ-ovci u Okučanima do sad? Za svoj džep dosta, ali ništa za narod. Ni jednog radnog mjesta otvorenog. Zapošljavaju u komunalcu samo svoje podobne. A, sad dozvoljavaju i Srbima da usred Okučana, u općini sastanče, uzvikuju parole i osnivačke skupštine. Sve zbog toga što je to koalicija Srba i ADZ-a

  4. Ž.Đurić kaže:

   Nemojte previše razmišljati! Maknite ova ustoličena govna! Sve nas više ugnjetavaju. Zar smo uzalud ostavili svoje mrtve i svoje zdravlje da nas sad sustavno uništavaju? U Okučanima smo došli do same ivice ponora. Ukoliko HDZ osvoji i ove izbore, padamo u ponor i više nema izlaza.

  5. Anonimno kaže:

   Konačno bi bilo vrijeme da se ove Hdz struje maknu. Dosta je njihovog upravljanja u ovoj županiji. Gospodarstvo se nije malo smjesta. Slavonija svaki dan sve z tone. Zaustavite to. Sretno naprijed.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa