• saborski

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  SLAVONSKI BROD – Saborski zastupnici na raspolaganju građanima svakog ponedjeljka od 10 do 12 sati

  Objavio: Ivica Janković / 29.01.2018 @ 16:08 - 1.887 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • U sjedištu Brodsko-posavske županije po prvi put je otvoren Ured saborskih zastupnika s područja te županije. Namijenjen je prije svega svim građanima, koji imaju priliku razgovarati sa saborskim zastupnicima ili potražiti pomoć za rješavanje svojih problema.

  HDZ-ovi zastupnici Pero Ćosić, Ljubica Maksimčuk i Marko Šimić spremni su saslušati svakoga, pomoći riješiti što mogu ili pak pitanja i prijedloge građana uputiti hrvatskoj Vladi i drugim nadležnim institucijama.

  “Već su nam došli neki od građana s našega područja, točnije iz Zadubravlja i iz Podvinja, s kojima smo razgovarali. Često puta administracija u rješavanju određenih problema građana zapne, pa ćemo našim saborskim autoritetom pomoći koliko budemo mogli”, rekao nam je saborski zastupnik Pero Ćosić.

  “Pitanja građana su uglavnom životna, od  imovinsko pravnih problema, do socijalnih prava. Pozivamo sve građane da nam se s povjerenjem obrate pa ćemo vidjeti moćemo li im i na koji način pomoći, jer, mi smo tu radi njih, dodala je zastupnica Maksimčuk.

  Na raspolaganju su građanima svakog ponedjeljka, od 10 do 12 sati, po potrebi i duže, u zgradi Županije u Slavonskom Brodu.

  Izvor: Brodportal
  Autor: Ivica Vlašić

  Facebook

  Jedan odgovor na “SLAVONSKI BROD – Saborski zastupnici na raspolaganju građanima svakog ponedjeljka od 10 do 12 sati”

  1. Anonimno kaže:

   Oni su se sjetili da je to njihova dužnost? Kad su se već dobrano nasjedili u Saboru, a nisu ni riječi progovorili. Pa, eto bilo bi dobro i građane podsjetiti na to.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa