• images

  (Foto: Ilustracija)

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  SLAVONSKI BROD – Riješena trostruka krađa, nova prijevara 71-godišnjaka…

  Objavio: Ivica Janković / 13.11.2017 @ 17:27 - 1.336 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Dana 11. studenog 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad  40-godišnjakom iz Slavonskog Broda kojeg sumnjiče da je u vremenu od 10. siječnja do 9. studenog 2017. godine na području Slavonskog Broda počinio tri kaznena djela teške krađe.

  Policija ga sumnjiči da je provalio u zgrade škole, lokalne uprave i privatne firme iz kojih je iz aparata za tople napitke i radnih prostorija otuđio nekoliko tisuća kuna i torbu s osobnim dokumentima uposlenika. Protiv provalnika slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

  Dana 11. studenog 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod uspjeli su otkriti počinitelja kaznenog djela prijevare. Postupajući po prijavi 71-godišnjaka s područja općine Sibinj, policijski službenici su utvrdili da je dana 08. studenog 2017. godine oko 10,00 sati na adresu oštećenoga pristupio 59-godišnjak te mu ponudio na poklon 5 prostornih metara drva s uvjetom da  mu da novce za prijevoz.  Nakon što je 71-godišnjak dao 59-godišnjaku nekoliko stotina kuna za troškove prijevoza, ubrzo je shvatio da je prevaren.

  Policijski službenici su oštećenome uručili osobne podatke o počinitelju poradi mogućeg pokretanja privatne tužbe.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa