• skupstina_0-325x215

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  Slavonski Brod – Raspao se klub vijećnika HDSSB-a u sklopu Županijske skupštine

  Objavio: Ivica Janković / 09.02.2017 @ 17:34 - 6.259 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Pravovremena i točna informacija je temeljna pretpostavka u komuniciranju između osoba koje neke predstavljaju neke političke asocijacije-stranke i građana koji ih biraju ili ne biraju.

  Često smo svjedoci u svjesnom ali nesavjesnom odnosu prema istini i neistini kao suprostnosti. Naime, sustavno i namjerno izbjegavanje iznošenja istine ciljano drži neinformirane građane u zabludi.

  Naime,  građani su već duže vrijeme u zabludi kako u Županijskoj skupštini Dubravko Kulundžić vodi klub HDSSB-a sastavljen od 5-6 vijećnika . Što naravno nije istina! Dapače javnosti je poznat unutarstranački problem u HDSSB-u, došlo je do određene podjeljenosti unutar stranke kada je jedan veliki dio predvođen Dr. Šišljagićem napravio svojevrsni otklon od Glavaša (Vulin) . Naravno da se isto reflektiralo i u HDSSB-u naše Županije.

  Dijelu HDSSB-a koji je ostao uz Glavaša je i Dubravko Kulundžić . Stoga je zbog objektivnih različitosti došlo do značajnih promjena koje se ogledaju u činjenici da Dubravko Kulundžić nema nikakvu stranačku komunikaciju niti politički utjecaj na vijećnike Ivicu Jankovića, Božidara Bosančića (nezavisni vijećnik) i Dr.Damira Japundžića.

  Obzirom da se niti jednom u svezi nije javno oglasio i upoznao javnost, ovim putem spomenuti daju do znanja javnosti a time i potvrđuju da više nisu u klubu vijećnika HDSSB-a u sklopu Županijske skupštine samim time niti Dubravko Kolundžić ne može razgovarati u njihovo ime niti ih stavljati u grupni kontekst kluba vijećnika HDSSB-a.

  Autor: Ivica Janković

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa