• lotos

  (Foto: Ivica Janković)

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  Slavonski Brod – Raspad “Lotos” koalicije…?

  Objavio: Ivica Janković / 18.04.2017 @ 15:41 - 6.786 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Obzirom na samu sistematiku i način sklapanja koalicije u zadnji tren okupljene na čelu oko SDP-a i HSS-a bilo je i za očekivati da je koaicija na klimavim nogava što se i ovih dana potvrđuje.

  Ključni trenutak će se zbiti večeras kada se sastaje Gradski odbor SDP-a na kojemu većina “nezadovoljnika” ne želi Roberta Lujića kao kandidata za gradonačelnika Slavonskog Broda što prema našim izvorima informacija i njemu samome neće teško pasti. Ipak ostaje nam za vidjeti tko će vaditi vruće kestenje iz vatre nakon zavšetka večerašnje sjednice drugovai da li će moguće za novog kandidata predstaviti Gorana Gavranića!?

  HSLS kao član navedene široke koalicije također je nezadovoljan stanjem i radom općenito i međuljudskom odnosima u koaliciji te intezivno razmišlja o sazivanju Press konferencije i javno istupanje te usmjeravanje svojih trupa prema koaliciji Petra Bašića, HNS-a i zelenih. Ostatak koalicije će se ponašati po pravilu kako voda nosi te tu ne očekujemo prevelike tektonske promjene.

  U svakom slučaju rasplet situacije ide na ruku aktualnom gradonačelniku Duspari te će i tu pridobiti i nagrebati koji postotni poen nebi li svoje muke i svoju borbu za produženje mandata završio u samom prvom krugu.

  Zanimljivo je i primjetiti neovisno o temi pisanja i kandidata za gradonačelnika ispred HDZ-a Hrvoja Špicera da kuće okolo sveti sasvim sam i da mu od zamjenika nema niti traga niti glasa odnosno Vlade Prskaa koji se drži svojih riječi da neće u izvršnu vlast, logično obzirom da je protekli utorak potvrđen za ravnatelja Srednje strukovne škole Matija Antun Reljković.

  /Ivica Janković/

  Facebook

  Jedan odgovor na “Slavonski Brod – Raspad “Lotos” koalicije…?”

  1. Zlatko kaže:

   Pa Duspara je tata mata za grad sve napravljeno i još ima šta da se radi.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa