• img_7820

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  Slavonski Brod – Održan prijem članova Hrvatske futsal reprezentacije

  Objavio: sbonline  / 07.09.2017 @ 12:16 - 1.657 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Hrvatska futsal reprezentacija trenutno boravi u Slavonskom Brodu na pripremama za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Sloveniji 2018. godine.

  Nakon što je jučer u Sportskoj dvorani Vijuš odigrana prijateljska utakmica s reprezentacijom iz Kine, za igrače i članove stožera Hrvatske futsal reprezentacije danas je u Velikoj vijećnici Gradske uprave održan prijem na kojem ih je u ime Grada Slavonskog Broda pozdravio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

  Izbornik reprezentacije Mato Stanković naglasio kako je Hrvatska futsal reprezentacija među deset najboljih u svijetu te da su vrlo zadovoljni uvjetima koji su ih dočekali na pripremama u Slavonskom Brodu. Također, istaknuo je zadovoljstvo i činjenicom da na ovaj način mogu promovirati grad Slavonski Brod.
  Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić poželio je igračima uspjeh na predstojećim utakmicama. Naime,  nakon održanog prijema članovi reprezentacije putuju u Srbiju gdje će također odigrati utakmicu u sklopu priprema, dok će 12. rujna  u Orchiesu u Francuskoj odigrati prvu utakmicu doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo u Sloveniji 2018. godine.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa