• 1111

  Istaknuto | Kultura | Vijesti

  Slavonski Brod – Nadbiskup Hranić u posjeti brodskoj policiji

  Objavio: Ivica Janković / 16.02.2017 @ 15:30 - 2.980 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Dana 16. veljače, u sklopu kanonske vizitacije javnih ustanova na području Grada Slavonskog Broda, Đakovačko-osječki nadbiskup i metropolita Đuro Hranić sa suradnicima je posjetio Policijsku upravu brodsko-posavsku. Kanonska vizitacija se odvija svake pete godine u kojoj biskup upoznaje život i okolnosti u kojima djeluju župe i javne ustanove.
  unnamed

  Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak, obratio se gostima riječima dobrodošlice, predstavivši svoje suradnike. Također je ukratko prezentirao rad i ulogu policije, istaknuvši važnost preventivnog djelovanja policije, koja je građanima uvijek na usluzi, vodi računa o sigurnosti građana i njihove imovine, te tako pomaže i doprinosi razvoju društva.

  Nadbiskup i metropolita Đuro Hranić je izrazio svoje iskreno poštovanje i zahvalnost za sve što policija čini na dobrobit svih građana i vjernika nadbiskupije.

  Razgovor je protekao u ugodnom ozračju uz međusobnu razmjenu iskustava i  razmišljanja, te poticaj za daljnju zajedničku komunikaciju i suradnju.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa