• img_9333

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  Slavonski Brod – Gradonačelnik održao tribinu s građanima MO „Jelas“

  Objavio: sbonline  / 17.03.2017 @ 08:31 - 4.640 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Gradonačelnik Mirko Duspara nastavlja s obilaskom gradskih mjesnih odbora, kako bi u izravnoj komunikaciji sa sugrađankama i sugrađanima, doznao više o pitanjima s kojima se svakodnevno susreću.

  Tako je tijekom jučerašnjeg dana posjetio Mjesni odbor „Jelas“, a stanovnici s ovog područja grada imali su priliku postaviti sva pitanja koja ih zanimaju, iznijeti svoje probleme vezane uz njihov mjesni odbor te prijedloge vezane uz daljnji razvoj našeg grada.

  Nakon uvodne gradonačelnikove prezentacije, u kojoj su predstavljeni realizirani projekti i investicije u Slavonskom Brodu, sugrađani su postavljali svoje upite te su izravno komunicirali s gradonačelnikom o svemu što ih zanima.

  Kada će biti asfaltirana cesta u odvojku Ulice Grgura Ninskog, može li se nešto poduzeti kako bi se uklonila deponija u Kolodvorskoj ulici, hoće li biti izgrađena pješačka staza u Ulici Ruđera Boškovića te kada će biti postavljene dodatne nadstrešnice na autobusnim stajalištima – samo su neka od pitanja koja su zanimala građane.

  Gradonačelnik je odgovorio na sva pitanja te je istaknuo da uskoro kreću radovi na asfaltiranju ceste u Ulici Grgura Ninskog, u sklopu čega će se razmotriti mogućnost asfaltiranja navedenog odvojka, a za uklanjanje deponije u Kolodvorskoj ulici, vlasnicima će biti poslan nalog za saniranje te će na taj način i ovaj problem biti riješen.

  Iduće tribine gradonačelnika s građanima održat će se već u utorak, 21. ožujka 2017. godine u 18.00 sati u mjesnom domu „Brodski Varoš“, a u 19.30 sati tribina će biti održana i na Mjesnom odboru „Budainka“.

  Facebook

  Jedan odgovor na “Slavonski Brod – Gradonačelnik održao tribinu s građanima MO „Jelas“”

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa