• img_9850

  (Foto: Ivica Janković)

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP MIRKA DUSPARE

  Slavonski Brod – Duspara: „Izađimo na izbore u nedjelju i osigurajmo gradu nastavak stabilnog rasta i razvoja“

  Objavio: sbonline  / 19.05.2017 @ 10:33 - 2.727 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • „Drage moje Brođanke i Brođani, iza nas su četiri godine predanog i odgovornog rada za naš grad, uz svakodnevne obilaske naših dragih sugrađana i brojnih projekata na kojima radimo. Ponosno se možemo osvrnuti na sve naše zajedničke rezultate, a oni su doveli do toga da danas živimo u lijepom, uređenom i stabilnom gradu, koji se na pozitivno u potpunosti izmijenio posljednjih godina. Pogledajte naše vrtiće, škole, sveučilište, stanove i zemljišta za naše mlade, bazene, tržnicu, cestovnu infrastrukturu i nova radna mjesta! Sve što radimo, radimo za naše sugrađane, pogotovo one najmlađe, kojima želimo omogućiti ostanak u našem gradu, kvalitetno obrazovanje, radna mjesta i dobre uvjete za podizanje domova i obitelji. Puno toga je iza nas, a puno toga još moramo i završiti, stoga zajedno nastavljamo mijenjati lice našega grada i zahvalan sam vam na dosadašnjoj podršci i suradnji! Nastavljamo graditi i razvijati grad svih nas, stoga vas pozivam da u nedjelju 21. svibnja izađete na izbore i zaokružite broj 2 za gradonačelnika i broj 3 za listu za Gradsko vijeće! Hvala vam svima – za grad svih nas!“ – izjavio je gradonačelnik Duspara na završnom predizbornom skupu.
  Gradonačelnik Mirko Duspara zajedno je sa svojim timom u mjesnom odboru „dr. Ante Starčević“ održao završni predizborni skup, prilikom čega se prigodno obratio okupljenim sugrađanima. U svom govoru, gradonačelnik Duspara osvrnuo se na postignuća i rezultate rada u protekle četiri godine te je okupljenima predstavio svoje planove za budućnost Slavonskog Broda.
  U sklopu završnog predizbornog skupa organizirano je i prigodno druženje uz glazbeni program, koje je završeno pozivom na izlazak na izbore u nedjelju 21. svibnja, kako bi se osigurao nastavak stabilnog i odgovornog razvoja grada Slavonskog Broda i u budućnosti.

  img_9707

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa