• mediathumbnailhandler

  Biznis | Istaknuto | Vijesti

  DOBRE VIJESTI

  SLAVONSKI BROD – Đuro Đaković Montaži – Centru za zavarivanje, odobrena bespovratna financijska potpora…

  Objavio: Ivica Janković / 30.11.2017 @ 15:59 - 2.144 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Tvrtka Đuro Đaković Montaža – Centar za zavarivanje d.o.o. , krajem studenog 2017. godine potpisala je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO) ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Sredstva su dodijeljena u okviru poziva E-impuls za provedbu projekta pod nazivom „Proširenje kapaciteta opremanjem kabina za zavarivanje MAG postupkom“ ref.br KK.03.2.1.06.0202. Ukupna vrijednost projekta je 540.780,30 kuna, od čega je odobrena bespovratna potpora u iznosu 290.000,00 kn, a koja je osigurana kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda.

  Razdoblje provedbe projekta je 01. rujna 2016. – 01. prosinca 2017.
  Svrha projekta (specifični cilj) je ulaganje u opremanje 10 kabina za zavarivanje MAG postupkom, čime će se povećati kapaciteti tvrtke ĐĐ Montaža – Centar za zavarivanje, a u sektoru obrade metala (zavarivanja). Ciljevi projekta su:
  1. Povećati konkurentnosti tvrtke na regionalnom tržištu i gospodarski rast proširenjem kapaciteta kroz nabavu suvremene opreme za pružanje proizvodnih usluga u sektoru zavarivanja.
  2. Osigurati stabilnost poslovanja tvrtke kroz zadržavanje postojećih i otvaranje 1 novog radnog mjesta.
  Projekt je podijeljen u elemente koji predstavljaju skupine aktivnosti radi postizanja nekog cilja. Na projektu su sljedeći elementi:
  Element 1: Proširenje proizvodnih kapaciteta u metaloprerađivačkom sektoru
  Element 2: Edukacija osoblja za rad s novonabavljenom opremom

  Đuro Đaković Montaža Centar za zavarivanje d.o.o. specijalizirana je tvrtka za usluge u sektoru Strojna obrada metala, a pobliža djelatnost se odnosi na postupke zavarivanja u proizvodnji, odnosno izradu, provođenje i potvrđivanje tehnoloških postupaka zavarivanja (kvalifikacija postupka zavarivanja) po svim važećim propisima, normama i standardima, s izdavanjem odgovarajućih uvjerenja (certifikata). Jedna od djelatnosti je i projektiranje i izvođenje reparaturnog zavarivanja, kao i iznajmljivanje strojeva i opreme, te ustupanjem vlastitih proizvodnih kapaciteta kada je u specifičnom proizvodnom procesu potrebna usluga projektiranja i/ili stručnog nadzora od strane certificiranog osoblja tvrtke. Također, tvrtka se bavi i proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, toplinskom obradom zavarenih spojeva, tj. definiranjem, organiziranjem i provođenjem postupaka pregrijavanja i naknadne toplinske obrade zavarenih spojeva u skladu ISO 17663 u radionicama i na montažnim gradilištima u RH i inozemstvu s vlastitom opremom i stručnim osobljem.

  Tvrtka vrši i usluge atestiranje zavarivača. Ispitivanje i potvrđivanje zavarivača se radi prema DIN, EN 287-1, ISO 9606-2(3,4,5), DGRL 97/23/EG, AD 2000-HP3, ASME i drugim međunarodnim važećim standardima, a u suradnji s TÜV NORD (Notified Bodies No. 0045), u vlastitom prostoru uz zbirku od preko 150 vrsta OM i DM, kao i ispitivanje na terenu.

  Izvor: 035portal

  Facebook

  Jedan odgovor na “SLAVONSKI BROD – Đuro Đaković Montaži – Centru za zavarivanje, odobrena bespovratna financijska potpora…”

  1. Anonimno kaže:

   Svaka čast samo da nine Sait Jan tamo su samo lopovi koji imaju place kao u saboru a nista nd rade

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa