• bozicna-zvijezda

  Istaknuto | Kultura | Vijesti

  SLAVONSKI BROD – 8. dobrotvorna priredba “Božićna zvijezda”

  Objavio: sbonline  / 07.12.2017 @ 07:16 - 1.143 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Studenti V. godine Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskome Brodu u suradnji s Udrugom studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri organiziraju 8. dobrotvornu priredbu Božićna zvijezda.

  Projekt financira Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku s 4000,00 kuna.

  Različitim aktivnostima prikupljamo financijska sredstva za obitelj Dugalić te za kupnju didaktičkih materijala Osnovnoj školi Milan Amruš. Dobrotvorna priredba uključuje prodaju studentskih rukotvorina na gradskoj tržnici i Korzu, obilazak vrtića Maslačak i Kosjenka, OŠ Milan Amruš i Odjela za pedijatriju OB-a Dr. Josip Benčević, gdje ćemo djecu razveseliti pjesmom i plesom, domaćim plastelinom koji je izradila kreativna skupina te voćem koje je donirao Kaufland Hrvatska.

  Završna priredba održat će se 15. prosinca 2017. godine u Glazbenoj školi u Slavonskome Brodu u dvama termina, u 17:30 i 20 sati.

  Dobrotvorna zabava održat će se u klubu Alfa 7. prosinca 2017. godine gdje će se također prikupljati dobrovoljni prilozi. Na više gradski lokacija ostavljene su teglice u koje građani mogu ostaviti svoj dobrovoljni prilog.

  Sponzori Božićne zvijezde: Kaufland Hrvatska, L&R gradnja, Glazura Brod j.d.o.o., Objekt brze prehrane Mozart, Fotokopiraonica Dino Copy, Roto svijet pića.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa