• Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  TEŠKA PROMETNA NESREĆA U SELNI

  Selna – Teška prometna nesreća u kojoj su smrtno stradala dva motociklista

  Objavio: Ivica Janković / 15.07.2017 @ 20:57 - 13.926 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Danas 15.07.2017.g. oko 19,30 sati, u Selni ispred kbr. 4, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su smrtno stradala dva motociklista K.B (31) iz D. Bebrine i D.Š. (39) iz Poljanaca, dok je putnica na motociklu ozlijeđena i prevezena vozilom Hitne pomoći u Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu.

  Što je točan uzrok ove tragedije, koja je uznemirila mještane Selne koji su večeras s nevjericom stajali ispred svojih kuća ne vjerujući u stravičnu vijest – za sada se ne zna. Odgovor na to pitanje dat će očevid i rezultati istrage.

  No, prema onome što pričaju svjedoci, doznaje SBplus uzrok bi mogli biti brzina i neopreznost. Uposlenik obližnje benzinske crpke kaže kako je vidio skupinu motociklista koja je obilazila vozilo ispred sebe.

  –  Automobil je vozio u smjeru Garčina, a četiri motocikla koja su vozila iza njega krenuli su u obilazak. Prva tri su uspješno obavila obilaženje. Dok je vozač četvrtog motocikla obilazio vozilo u susret mu je, iz smjera Garčina, naišao drugi motocikl i došlo je do frontalnog sudara – priča očevidac, dodajući kako je prizor bio stravičan.

  – Od siline sudara motocikl koji je bio u obilasku odletio je nekih desetak metara. Vozač je završio u kanalu, a ozlijeđena djevojka je pala ispred jedne kuće. Oni su letili nekih desetak metara, a ovaj drugi motocikl je odmah pao na kolnik i preko njega je prešao automobil – kazao je naš sugovornik vidno potresen, kao i ostali mještani, tragedijom koja se dogodila i koja je još jedna, nažalost, tragična, opomena kako u prometu valja voziti oprezno i pridržavati se prometnih propisa.

  Informaciju o rezultatima očevida, koji provode djelatnici policije i Državnog odvjetništva, prenijet ćemo po njenoj objavi.

   

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa