• img_2527-325x215

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  KAZNENO DJELO PRIJEVARE I ZLOUPOTREBE DOKUMENATA

  S tuđom osobnom sklapao ugovore, kupovao mobitele i TV

  N.M.M.  / 07.07.2017 @ 11:41 - 3.086 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje, nad 32-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela protiv imovine i kaznenog djela protiv krivotvorenja.

  Policija sumnjiči 32-godišnjaka da je od listopada prošle godine do siječnja ove godine, na štetu 52-godišnjaka u više telekomunikacijskih centara, na području Slavonskog Broda, Pule i Labina, sklopio više pretplatničkih ugovora, podigavši mobilne uređaje.

  Nadalje, osumnjičeni je u trgovinama na ime oštećenog uz obročno plaćanje kupio televizor i dijelove za vozilo. Također je telefonskim kontaktom, koristeći se osobnom iskaznicom oštećenog, putem web shopa naručio dva mobilna uređaja, sklopivši pretplatničke ugovore.

  Na ovakav način 52-godišnjak je oštećen za više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici protiv 32-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevara i kaznenog djela zlouporaba osobne isprave.

  Facebook

  Jedan odgovor na “S tuđom osobnom sklapao ugovore, kupovao mobitele i TV”

  1. Branka kaže:

   Molim vas lijepo sto znaci fotografija na osobnoj kad ju sluzbene osobe ne gledaju a duzne su. Kako se Ugovori smiju sklapati preko telefona pa to nema ni gdje u svijetu.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa