• 105_2012071984744894

  Crna kronika | Istaknuto | Vijesti

  Priopćenje Đuro Đaković Grupe o jučerašnjem nemilom događaju koji je rezultirao smrtnom posljedicom

  Objavio: Ivica Janković / 13.02.2018 @ 15:21 - 3.572 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • U ponedjeljak, 12.veljače 2018. godine u poslijepodnevnim satima za vrijeme rada u drugoj smjeni u proizvodnoj hali Đuro Đaković Strojne obrade d.o.o. smrtno je stradao radnik na poslovima borverk –tokar pri manipulaciji i učvršćivanju pozicije za obradu na radni stroj.

  Okolnosti uslijed kojih je došlo do nesretnog slučaja još uvijek su predmet istrage Policijske uprave Brodsko posavske, kao i inspekcijskog nadzora Inspektorata rada.

  Radnici koji su radili u drugoj smjeni društva, nakon nesretnog slučaja pušteni su kućama sa svojih radnih mjesta, radi izloženosti šoku.

  Uprava Đuro Đaković Grupe d.d. i Uprava Đuro Đaković Strojne obrade d.o.o. ovim putem izražava duboko žaljenje i suosjećanje prema obitelji stradalog radnika, te radnicima Đuro Đaković Strojne obrade d.o.o. koji su nazočili nesretnom slučaju, a koji do sada nije zabilježen u povijesti Đuro Đaković Strojne obrade d.o.o.

  Radnicima Đuro Đaković Strojne obrade d.d. bit će omogućena psihološka pomoć uslijed pretrpljenog šoka u suradnji sa nadležnim medicinskim institucijama.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa