• fb_img_1486453472534

  Foto: Facebook

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  Pernar protjeran iz Slavonskog Broda; ‘Bio je pijan kao zemlja’

  Objavio: Ivica Janković / 07.02.2017 @ 08:46 - 15.203 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Saborski zastupnik Ivan Pernar proteklih se tjedana fokusirao na školarce.

  Na društvenim mrežama konstantno objavljuje fotografije i snimke na kojima su maloljetnici koje je posjetio ili pokušao posjetiti u obrazovnim ustanovama, javlja direktno.hr

  Sve je više onih koji Pernaru te postupke zamjeraju kao iskorištavanje djece u svrhu političke promidžbe. Jedan od njih je Zdravko Sajfert iz Slavonskog Broda koji je Pernara, kaže, potjerao.

  “Evo upravo ispred škole Antun Mihanović u Slavonskom Brodu govno Pernar pokušao djecu nagovarati na kojekakve gluposti, ali nije znao da ima nas koji ne mislimo da se može maloljetnu djecu nagovarati i ići po školama pričati nebuloze. Stjero sam ga, moj kolega i ja, u tri pm. Potjerao i njega i žensku koja je bila s njim. Misli da ga štiti imunitet. Ne jebe mene njegov imunitet, samo da nije bilo toliko djece – dobio bi i diplomu iz Slavonskog Broda. Neka se malo novinari raspitaju koliko je to bio u Slavonskom Brodu, s kim bio pijan k’o zemlja. I sad djecu nagovarati? Govno jedno! Ovo pišem javno da svi znaju što radi smeće Pernar, saborski zastupnik”, napisao je Zdravko Sajfert na Facebooku.

  Podsjetimo, saborski zastupnik ne prestaje upadati u škole i družiti se sa školarcima. Brojna upozorenja da nezakonito koristi djecu za svoju političku promociju nisu polučila rezultat; pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić pozvala je na zaštitu škola od političkog iskorištavanja djece, a glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan potvrdio je novinarima da nadležno državno odvjetništvo ‘postupa i provodi izvide’ kako bi utvrdilo krši li Pernar time zakon.

  Izvor: direktno.hr

   

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa