• img_6300

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  Ovo su najuspješniji sportaši, sportašice i sportske ekipe u Brodsko-posavskoj županiji

  Objavio: Ivica Janković / 24.01.2017 @ 09:11 - 3.703 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Brodsko – posavska županija i Zajednica športskih udruga i saveza Brodsko – posavske županije jučer su proglasili najuspješnije sporaše, sportašice i ekipe na području županije za 2016. godinu.

  Najboljim županijskim sportašem proglašen je kajakaš Antun Novaković iz KKK „Olimpik“, drugo mjesto osvojio je kajakaš Marin Lipovac KKK iz „Olimpik“, a treće atletičar Kristijan Jamer iz AK „Marsonia“. Najboljom sportašicom županije proglašena je kajakašica Brigita Bakić iz KKK „Olimpik“, drugo mjesto je osvojila košarkašica Mihaela Lazić iz ŽKK „Brod na Savi“, a treće mjesto Kristina Gelo iz ŽOK „Nova Gradiška“.

  Najuspješnije ženske sportske ekipe su ŽOK „Nova Gradiška“, ŽKK „Brod na Savi“ i KK „Obrtnika“ iz Nove Gradiške. Najboljim muškim sportskim ekipama proglašeni su KKK „Olimpik“ i ŠK „Đuro Đaković“. Kao najuspješnija županijska sportašica s invaliditetom nagrađena je Senka Babaček iz Slavonskog Broda.  Za višegodišnje vrlo uspješno djelovanje na području sporta nagrađen je ŠK „Strmac“ iz Nove Gradiške. Najuspješnijim školskim-sportskim društvima proglašena su OŠ „Dragutin Tadijanović“ u kategoriji osnovnih škola te Gimnazija Nova Gradiška u kategoriji srednjih škola.

  Pisana priznanja uručena su sportašicama i sportašima koji su u protekloj godini ostvarili su izuzetne rezultate te se smatraju darovitim sportašima, a za izuzetan doprinos razvoju sporta u Brodsko-posavskoj županiji nagrađeni su i Željko Bakunić, Nada Ugrešić, Antun Šeremet te Mijo Matošević.

  Uz predstavnike organizatora i brojne goste, svečanoj dodjeli priznanja ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda prisustvovao je i gradonačelnik Mirko Duspara.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa