• img_0266

  Istaknuto | Kultura | Vijesti

  Otvoren 5. brodski simpozij o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima

  Objavio: Ivica Janković / 07.12.2017 @ 10:45 - 677 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Katedra za javno zdravstvo Medicinskog fakulteta Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Služba za zaštitu mentalnog zdravlja,prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije.

  Uz potporu Ministarstva zdravstva, ove su godine u Slavonskom Brodu organizirali 5.Simpozij o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima. Glavna tema ovogodišnjeg simpozija je „Moderne ovisnosti u kontekstu mentalnog zdravlja“.

  Cilj simpozija je okupiti što veći broj stručnjaka koji se bave istom problematikom u zavodima za javno zdravstvo, bolnicama, centrima za socijalnu skrb, školama te drugim institucijama i udrugama kako bi razmijenili iskustva i unaprijedili svoj rad. Uz predstavnike organizatora, Brodsko-posavske županije, Policijske uprave Brodsko-posavske županije i druge goste, otvorenju 5. brodskog simpozija o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je pozdravio sve prisutne ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa