• leo-sp-2

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  POVIJESNI USPJEH BRODSKOG SAVATE KLUBA JEAN- MICHELE NICOLIER

  Leonardo Lovrić pobjednik svjetskog kupa u savateu

  N.M.M.  / 16.07.2017 @ 22:45 - 3.705 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • U Varaždinskim Toplicama održane su finalne borbe Svjetskog prvenstva u savateu u disciplini assault za uzrast  juniora i starijih kadeta.

  U  Varaždinskim Toplicama  su se pred  ispunjenom dvoranom Hotela „Minerva“  ovog vikenda održali  finalni  mečevi za prvaka svijeta u savate boksu, a Hrvatski reprezentativci nastupili su u točno deset  finala.

  Mladi član Savate kluba „ Jean-Michel Nicolier“ iz Slavonskoga Broda , Leonardo Lovrić je jedan od deset hrvatskih finalista.

  Leonardo je suvereno vladao svojom kategorijom do 45 kg , te se u finalu borio protiv belgijskog reprezentativca Arthura Bonneta kojeg je pobjedio već u trećoj rundi.

  -Izrazito teška borba sa belgijskim predstavnikom kojemu je presudila treća runda, bolja tehnička i kondicijska priprema Leonarda koji je na kraju pobijedio te postao neprikosnoveni svjetski savate vladar u svojoj kategoriji. Leonardo je zaslužio da se njegovi uspjesi napokon počnu cijeniti, on je kadetski Prvak Hrvatske, on se cijelo ljeto pripremao za nastup na Svjetskom kupu, te je nastupio sa povredom- napuknula mu je koščica na desnoj strani stopala. On je dijete našega kluba i grada kojega taj isti grad ne podržava .To je žalosna strana zlatne medalje sa Svjetskoga savate kupa, ali nema predaje- ističe Leonardov trener Tomislav Đaković

  Čestitamo Leonardu i njegovom treneru na ovom velikom postignuću i nadamo se da će i ubuduće ostvarivati vrhunske rezultate.

   

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa