• masters-ivona-i-fran-1

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  Ivona osvojila i regionalni Masters, Franu 2. mjesto

  Objavio: sbonline  / 07.09.2017 @ 10:17 - 1.549 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Proteklog vikenda, 2.-4. rujna u Požegi je održan regionalni Masters u kategoriji 10 godina, za djevojčice i dječake.

  Na natjecanju je nastupilo po 16 najboljih tenisačica i tenisača Slavonije iz protekle sezone.
  U kategoriji djevojčica, svoju dominaciju, osvojenim i Mastersom kao osmim turnirom ove sezone, ponovo je potvrdila Ivona Riđan iz TK Brod. Ivoni je ovo bio 8 turnir koji je zaredom osvojila, uz fantastičan omjer od 33 odigrana i dobivena meča, bez izgubljenog seta.

  Kiša i česti prekidi mečeva tijekom cijele subote i nedjelje, nije umanjila dobru organizaciju i zalaganje organizatora, koji su uz pokroviteljstvo tvrtke Alles, natjecateljima osigurali odlične nagrade (bicikle, električne romobile, teniske torbe, medalje i pehare), te zaslužili sve pohvale.

  Radi već spomenutih vremenskih neprilika, završnica je odigrana u ponedjeljak (prvi dan škole). U finalu djevojčica susrele su se kao i prošlog vikenda u Vinkovcima, Ivona Riđan (TK Brod) i Nina Marić (TK Vinkovci). Ivona je ovog puta s 4-1 4-1 ponovo bila bolja od Nine, i ovim susretom zaokružila fantastičan učinak sezone, te postala prva i jedina u Hrvatskoj u kategoriji 10 godina, koja je osvojila sve turnire u sezoni.

  U konkurenciji dječaka u finalu su se u odličnom meču susreli Fran Jelić (TK Brod) i Karlo Brkić (TK Vinkovci). Fran je prikazao dobru igru i u oba seta vodio 2-0, ali ipak nije izdržao i uz rezultat 4-2 4-2, izgubio od odličnog Karla, koji je u kategoriji dječaka također tijekom cijele sezone bio dominantan i osvojio 7 od 8 turnira ( jedan turnir nije nastupio).

  Ovim Mastersom završena je sezona i sada preostaje još samo jedan službeni turnir “Državni Masters”, na kojem će krajem mjeseca u Zadru, boje TK Brod braniti Ivona Riđan i Fran Jelić.

  Na Mastersu iz TK Brod su još nastupili, Mirko Škrinjar 11.mj, Lea Garić 7.mj i Lara Halajko 13.mj

  Rezultati Mastersa

  djevojčice:

  Ivona Riđan -TK Brod
  Nina Marić -TK Vinkovci
  Anja Belvanović -TK Đakovo

  dječaci:

  Karlo Brkić -TK Vinkovci
  Fran Jelić -TK Brod
  Ino Horvat -TK Požega

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa