• img_20170319_095349

  Politika | Vijesti

  HSP AS osnovao općinsku podružnicu u Sibinju

  Objavio: Ivica Janković / 20.03.2017 @ 19:07 - 5.972 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • U subotu, 18. ožujka 2017. godine u dvorani za sjednice mjesnog doma u Sibinju s početkom u 14,00 sati održan je Izborni zbor općinske podružnice HSP AS Sibinj.

  Za predsjednika je jednoglasno izabran Antun Ferdeber, Sibinjac, viši sportski nogometni trener, dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik postrojbi Specijalne policije, 3. Gardijske brigade 3. bojne – Kobri i policije PU Brodsko-posavske i politički stalno aktivan u općini Sibinj. Za dopredsjednike su izabrani Pero Pavić i Anđelka Dupor, tajnik je Branko Čeliković, rizničar Darko Lepoglavec, a za članove Izvršnog odbora podružnice jednoglasno su izabrani Danijel Dujmović, Darko Kolić, Martina Bišof i Daniel Ferdeber. Izabrani su i članovi Nadzornog odbora Podružnice: Ivica Zeba, Anamarija Ferdeber i Marica Čeliković.

  Na prošlim lokalnim izborima HSP AS u Sibinju polučio je zavidan rezultat. Iz redova HSP AS u prvom krugu izbora izabran je načelnik općine i njegov zamjenik, te formirana većina od osam od ukupno 15 vijećnika u Općinskom vijeću. Zahvaljujući se na ukazanom povjerenju novi je predsjednik Antun Ferdeber izrazio uvjerenje da će HSP AS u Sibinju i na predstojećim lokalnim izborima ostvariti odličan izborni rezultat.

  Čestitke predsjedniku i svim izabranim dužnosnicima podružnice Sibinj u ime Županijskog vijeća HSP AS Brodsko-posavske županije uputili su Ante Aračić, koordinator podružnice Donji Andrijevci, županijski tajnik prof. Đurić i Katica Golubičić, predsjednica Županijskog vijeća i članica predsjedništva HSP AS.

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa