• fotka167460

  Istaknuto | Vijesti

  STIŽU POZIVI

  BROJNE GRAĐANE RAZLJUTILI POZIVI U VOJNU PRIČUVU: ‘Imam kredit i radim kod privatnika…

  Objavio: Ivica Janković / 31.07.2017 @ 06:31 - 13.871 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Vojnim obveznicima diljem Hrvatske na kućne adrese stižu pozivi za vojnu pričuvu nakon što je Ministarstvo obrane započelo s ustrojavanjem šest pješačkih pukovnija pričuve Oružanih snaga Republike Hrvatske.

  Pozivi se šalju osobama do 55 godina starosti i to onima koji su služili vojni rok, ili su tijekom Domovinskog rata bili u borbenim jedinicama ili su, pak, završili dragovoljno vojno osposobljavanje. Ukupno će biti potrebno devet tisuća pričuvnih pripadnika Oružanih snaga.

  Što će na izostanak s posla reći poslodavci?

  Najavljeno je da će tijekom listopada i studenog dio pričuvnika biti pozvan na vojnu vježbu, odnosno obuku u trajanju od četiri dana, a jedna pješačka satnija i u trajanju od deset dana. Mnogima je, međutim, nejasno, po kojim će kriterijima pričuvnici biti pozivani i kako će s poslodavcima dogovoriti višednevni izostanak s posla.

  “Dobio sam poziv s upitnikom za ažuriranje podataka vojne evidencije s opcijom da ga pošaljem poštom ili mogu otići osobno na vojni odsjek. Kako ne znam o čemu se radi otići ću osobno jer sigurno neću slati svoje podatke poštom tko zna kome. Pročitao sam u medijima da MORH formira pričuvu i da se pripremaju vojne vježbe. Prvi put sam se sam prijavio u vojsku, ali to je bilo nakon srednje škole kad sam bio nezaposlen i nisam znao što ću dalje. Sada sam zaposlen kod privatnika, žena mi ne radi, imam dijete i račune koje trebam platiti uz kredit i nije da mi je lako odvojiti četiri dana, koliko čitam da će to trajati, zbog vojske koju sam odslužio prije dvadesetak godina i ostavio deset mjeseci života za sobom u nepovrat”, ispričao je za ŠibenikIN jedan 40-godišnji Šibenčanin koji je želio ostati anoniman.

  “Pričuvne postrojbe podigle bi opću sigurnost zemlje”

  S druge strane, odluku o osnivanju pričuvnih postrojbi pozdravlja Miljenko Poljičak, predsjednik Udruge veterana i dragovoljaca Domovinskog rata grada Šibenika. On je za ŠibenikIN rekao da osnivanje pričuvnih postrojbi smatra potrebnim.

  “Pogotovo u situacijama koje smo imali ovih godina, poput velikih požara u Dalmaciji i poplava u Slavoniji. Tu su isturene bile naše najbolje vojne snage, umjesto da takve probleme rješava pričuva. Naravno, osnivanje takvih postrojbi podiglo bi opću sigurnost zemlje. Imamo naznaka da će se pričuvna postrojba osnovati i u Šibeniku, a naša Udruga će joj biti na raspolaganju u formiranju zapovjednog kadra, jer imamo članova s vojnom izobrazbom”, smatra Poljičak.

  Facebook

  11 komentara na “BROJNE GRAĐANE RAZLJUTILI POZIVI U VOJNU PRIČUVU: ‘Imam kredit i radim kod privatnika…”

  1. Sara Harvey kaže:

   Dobar dan,

   Trebate li bez osobnog ili poslovnog kredita bez pritiska i uz brzu suglasnost? Mi smo vam u Global Financeu pružili prave zajmove kako bi zadovoljili vaše potrebe.

   Naš proces uključuje;

   * INTERES NISKOG RATA!

   * FAST LOAN PRODAJA!

   * LAKO I STRES SLOBODNO OBRADU.

   * GARANTAN DAN PRIJE NAMJENE DAN!

   * 100% POVJERENJE I GENUINO!

   Obratite nam se sada za više informacija o ponudama za kredit i okončat ćemo vaše financijske probleme

   Kontaktirajte nas putem:

   EMAIL: sarahharvey@myglobalfinancefund.com

  2. timothy kaže:

   Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: infocreditfinance768@gmail.com

  3. Thomas kaže:

   Pažnja!

   Ovo je on-line oglas iz odobrenog registra- rane Vlade i Licenciranog zajmodavca koji daje zajmove raznih vrsta, npr. Hipotekarni zajam, poslovni kredit, auto krediti samo ozbiljnim i zainteresiranim osobama protiv vrlo niske pristupačne kamatne stope od 3%. Prijavite se za svoj zajam. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte putem e-maila: thomasfrankfirms@gmail.com

   Hvala.
   Toma

  4. trebam novac? ako da, kontaktirajte nas:(dakany.endre@gmail.com) kaže:

   Želite li posuditi novac? ako da Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: (dakany.endre(a)gmail.com)

   Ponuda za zajam.

  5. Susan Benson kaže:

   Pozdrav, ako hitno trebate zajam, kontaktirajte SUNSHINE FINANCIAL GROUP kako biste dobili zajam bez odgađanja ili skrivenih naknada, 100 posto jamstva. Obratite se sada putem ove e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

  6. John Royster kaže:

   Pozdrav svima,
   Trebate li financijsku pomoć?
   Dajemo zajmove od najmanje 1.000,00 EUR do najviše
   EURO 500,000,000.00 s prikladnim trajanjem od 1 do 30 godina
   uz vrlo smanjenu kamatnu stopu od 2%.
   Trebate li poslovni kredit?
   Trebate li pojedinačni zajam?
   Želiš kupiti auto?
   Trebate hipotekarni zajam?
   Trebate li zajam za isplatu duga?
   Trebate veliki kapital za pokretanje vašeg poslovnog prijedloga ili
   širenje? Izgubili ste nadu i mislite da nema izlaza i
   Vaše financijsko opterećenje i dalje postoji?
   Nemojte se ustručavati da nas kontaktirate za posao.
   Kontaktirajte nas putem e-pošte: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

   Izvršni direktor (CEO)
   Whatsapp broj +2347060613783

  7. John Royster kaže:

   Ja sam MR JOHN ROYSTER, privatni zajmodavac. Dajem zajmove po kamatnoj stopi od 2% godišnje i u rasponu od $ 1000.00 do $ 500.000.000,00 kao ponudu za zajam. 100% Financiranje projekta s osiguranim i neosiguranim zajmovima je dostupno. Mi smo zajamčeno pružiti financijske usluge našim brojnim kupcima širom svijeta. Uz naše fleksibilne pakete kredita možete obraditi zajmove i prenositi sredstva dužniku u najkraćem mogućem roku. Radimo na jasan i razumljiv način, a mi nudimo zajmove svih vrsta zainteresiranim kupcima, poslovnim subjektima i svim vrstama poslovnih organizacija,
   pojedinaca i investitora u cijelom svijetu.
   Trebate li poslovni kredit?
   Trebate li pojedinačni zajam?
   Želiš kupiti auto?
   Trebate li hipoteku?
   Trebate li zajam za isplatu duga?
   Trebate veliki kapital za pokretanje vašeg poslovnog prijedloga ili
   širenje? Izgubili ste nadu i mislite da nema izlaza i
   Vaše financijsko opterećenje i dalje postoji?
   Kontaktirajte nas odmah danas putem naše adrese e-pošte: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

  8. Norton Finance kaže:

   Jeste li pod pregledom duga ili administracijom? Jeste li na crnoj listi? Jeste li se borili za rješavanje svojih mjesečnih uplata? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni zajam, ali ste pod pregledom duga ili upravi? Ako ste odgovorili DA na bilo koje moje pitanje? Molimo kontaktirajte nas putem e-maila: nortonfinance2017@gmail.com

  9. JOHN ROYSTER kaže:

   Bok
   Mi smo kršćanska organizacija utemeljena da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti svoje račune s dugim i kratkim rokom po vlastitom izboru s niskom kamatnom stopom na 2% godišnje za pojedince i tvrtke.please kontaktirajte nas danas putem e-maila: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Biblija kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molimo, ne ustručavajte se kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Nemojte se ustručavati javiti nam se (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

  10. magret james kaže:

   Pozdrav,
   Trebate hitni zajam? Jeste li u dugu? Imate loš kredit? Jeste li odbili banke? Trebate li zajam za pokretanje vlastitog posla? Mi dajemo zajmove ljudima unatoč lošim / lošim kreditnim rezultatima. Mi dajemo komercijalne i osobne zajmove s kratkim i dugoročnim trajanjem po Vašem izboru uz nisku kamatnu stopu od 2% godišnje za pojedince i tvrtke. Naš zajam programer je brz i pouzdan, traži danas i dobiti vaš trenutni odgovor. Krediti su dobro osigurani, 100% zajamčeni i klijentima je zajamčena maksimalna sigurnost. Za više informacija kontaktirajte nas putem naše adrese e-pošte: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
   E-adresa: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
   Gđa Magret james MD / izvršni direktor

  11. Zlatko kaže:

   Pa kad je tako onda če vojska platiti dnevnice ljudima kao i svuda u svijetu.Šta je sporno.Mi smo u Nato savezu zna se tarifa.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Anketa