• Istaknuto | Sport | Vijesti

  Brodski KBK OMEGA uspješan na Prvenstvu Hrvatske u Kostreni

  Objavio: Ivica Janković / 19.03.2017 @ 17:27 - 3.073 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Jučer u Kostreni održano je Hrvatsko Prvenstvo u Point fightingu za starije kadete, light contactu za juniore, kick lightu seniori i low kick za juniore.

  Na natjecanju je nastupilo 300 natjecatelja iz 58 klubova.
  Brodska Omega nastupila je sa dva natjecatelja u PF i sa dva natjecatelja u Lc osvojivši jednu zlatnu i dvije brončane medalje.

  ADAM HERCOG 1. mjesto -63 kg junior LC. Odlične tri borbe i sve tri uvjerljive pobjede jednoglasnim odlukama sudaca 3-0 i postaje novi juniorski Hrvatski prvak .
  TOMISLAV KATUŠIĆ 3. mjesto -63 kg junior LC. Na žalost povreda je uzela svoj danak i Tomislav nije uspio obraniti naslov prvaka nego se morao zadovoljiti brončanom medaljom.
  LEON ŽAJGAR 3. mjesto -42 kg PF stariji kadet. Za prvi nastup na državnom prvenstvu ovo je odličan rezultat. Uvjerljivo dobiva prvu borbu dok polufinale gubi zbog neiskustva i prevelike želje što protivnik izvrsno koristi.
  IVAN JERKOVIĆ bez medalje -63 kg PF stariji kadet. Dobiva prvu borbu 8-6, dok u borbi za medalju radi sa dosta grča gdje protivnik dolazi do prednosti koju do kraja na žalost ne stiže te gubi rezultatom 5-9.
  Za sada brodske Omege imaju tri Hrvatska prvaka, jednog vice prvaka i tri brončane medalje a još imamo borce koji bi trebali nastupiti u travnju u Opatiji te početkom lipnja u Benkovcu . Iako je ovo za sada najuspješnija godina što se tiče državnog uspjeha nadamo se da će nakon lipnja ona još poboljšati.
  Ekipu na turniru je vodio trener Robert Katušić

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa