• img_0547

  Istaknuto | Politika | Vijesti

  STOP PLJUVANJU

  Brođani nisu glupi Brođani žele političko/ekonomski plan i program razvoja grada a ne kontinuiranu “pljuvačinu”

  Objavio: Ivica Janković / 30.05.2017 @ 20:37 - 12.105 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Počevši od sebe i nas samih uzevši u obzir i prijašnje lokalno političke rezultate razvidno je da Brođani žele čuti od političkih takmaca političko/ekonomski plan razvoja naše sredine nikako ne gradnju svoje političke kampanje na neargumentiranom izmišljenom blaćenju drugog kandidata odnosno pretendenta na u ovom slučaju gradonačelničku poziciju.

  Nadasve Brođani žele, razmišljajući zdravom logikom gradonačelnika u punom smislu te riječi bez ikakvih primisli a ne lutka na koncu ili kako se uvriježeno kaže nečiju marionetu.

  Prvo slušajući pa zatim i konkretno pišući činjenica je da su nam za gradonačelničku poziciju u drugom krugu izbora ostala dva kandidata, Mirko Duspara i Hrvoje Šicer, izuzevši čak i ova dva imena i usmjerivši se na njihove ekipe koje stoje iza njih. Tabor Hrvoja Šicera i njihove političke poruke mahom su usmjerene na “gaženje” protukandidata (pljuvanje i izmišljanje) tek manjim dijelom ili nikako o već spomenutom političko/ekonomskom planu i programu razvoja grada.

  Dok s druge strane isključivo poruke o odrađenim i projektima koji su u planu realizacije niti jednom jedinom riječju o svom protukandidatu ne, pristaše bi rekle nema što, ne da nema što već je to jednostavno kultura takva i verbalni način komunikacije s građanima takav a koji su došli poslušati o kakvoj im se budućnosti radi, njih samih i njihove dijece.

  Želite li turske sapunice ili ozbiljne projekte vezane za naš grad Slavonski Brod, kronološkim redoslijedom ove upitno sugestirajuće rečenice bi vam došlo, želite li poslušati Špicerov tabor i njihove političke poruke ili Dusparin kako Špicerovi vele “čopor” i njihove političke poruke…?!

  Brođani nisu glupi, biračko tijelo je počelo razmišljati svojom glavom i dosta im je pljuvačine, dosta im je grčeva u želucu, dosta im je praznih priča! Poruka svim takmacima u ovoj političkoj utakmici, okrenite se raditi za dobrobit građana Slavonskog Broda u protivnom isti će vas politički kazniti, PR-ovci su postali trgovci nikako više nisu ono za što su plaćeni. Ako vama nije jasno kako se vodi politčka kampanja jednostavno pitajte nasumce bilo kojeg Brođanina kojeg zateknete na ulici.

  Danas su se uzburkal duhovi oko skupa na Budainki koji je Duspara navodno htio održati školarcima dubeći na njihovim glavama te smo se vodeći tim dez/informacijama i sami htjeli uvjeriti u isto, očekujući skandaloznost zatekli smo mirnu doslovno obiteljsku atmosferu koju vam i prilažemo niže u fotografijama, pa sami zaključite zašto i zbog čega se danas digla tolika halabuka oko “čoporovog” skupa.

  img_0547 img_0551 img_0553 img_0556 img_0558 img_0559 img_0560 img_0564 img_0567

  Facebook

  11 komentara na “Brođani nisu glupi Brođani žele političko/ekonomski plan i program razvoja grada a ne kontinuiranu “pljuvačinu””

  1. […] Težina i temelj očekivanja pobjede može se na površan način predvidjeti u konkretnom slučaju na retorici kandidata i njihovIH ekipA, kao što niti Slavica Lemaić nije mogla očekivati da će postati gradonačelnica ne isključivo (većinom) na bazi napadanja aktualnog gradonačelnika tako niti tabor HDZ-a s svojim koalicijskom partnerima nije smio očekivati da će polučiti pobjednički rezultat a  retoriku bazirati na podjele i slične stvari te također na “blaćenju” Duspare o čemu smo već i pisali članak pod naslovom “Brođani nisu glupi Brođani žele političko/ekonomski plan i program razvoja grada a ne kon…” […]

  2. Josko kaže:

   Idemo gospodine Špicer, do pobjede!!

  3. Pperic kaže:

   Idemo gospodine Špicer, do pobjede!!

  4. Marijana kaže:

   Pošaljimo Mirkeca u povijest!

  5. Brođanka kaže:

   Brođani za Brod! Brođani za Špicera!

  6. Matko kaže:

   za Hrvoja Špicera!!

  7. Matko kaže:

   Duspara je prošlost, dosta je bilo serifovanja po gradu..trebamo nove ljude, strucne, obrazovane i sposobne..

  8. Vesna kaže:

   Samo naprijed gospodine Špicer imate podrsku cijele moje obitelji vi ste pravi covjek za na grad.

  9. Maja kaže:

   Brodjani vide da Brodu trebaju novi projekti i ideje te da nas do boljeg Broda moze dovesti samo gospodin Špicer. Koji je pametan i imati ce skolovane suradnike oko sebe koji ce takodje povuci odredjene fondove.

  10. Kristijan Hodak kaže:

   Duspara i nakon nedjelje ostaje gradonačelnik, izbor je jasan.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa