• 19748644_1891393924452234_9124254018473777324_n

  Istaknuto | Sport | Vijesti

  STARI PERKOVCI

  5. Kolo kombiniranog kupa Republike Hrvatske

  N.M.M.  / 16.07.2017 @ 10:50 - 1.896 pregl.

  Podjeli s prijateljima!

 • Danas se održava  5. kolo kombiniranog kupa Republike Hrvatske, u organizaciji Konjogojske Udruge Stari Perkovci

  Okupljanjem u podne na hipodromu iza stadiona NK “Perkovci” počinje peto kolo kombiniranog kupa Republike Hrvatske- Kup Slavonije i Baranje.

  Prvo je na rasporedu izvlačenje startnih brojeva, nakon čega slijedi kup Slavonije i Baranje za jednoprege- I. kolo i kombinirana utakmica. Slijedi kup Slavonije i Baranje za dvoprege- II. kolo, također kombinirana utakmica. Kombinirana utakmica se sastoji od vožnje kroz čunjeve, dvije čvrste prepreke te prolaz kroz vodu.

  Revijalni dio programa se sastoji od tekličkog  jahanja ponija, revijalne utakmice jednoprega i dvoprega, revijalne utakmice seljačkih kola te tekličkog jahanja.

  Za sve sudionike zaprežnog natjecanja organizirano je jelo i piće, a organizatori se pripremili bogati šank rashlađenog pića , kuhane kobasice , te grah i čobanac.

  Nagrade za Kup Slavonije i Baranje pehari za tri prvoplasirana te rozete za najboljih pet. Nagrade za revijalni dio programa pehari i rozete za tri prvoplasirana.

  Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za konje, natjecatelje, prateće osoblje, opremu kao ni za sve ostale posjetitelje, a također zadržava pravo izmjene programa.

  /NMM/

  Facebook

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

 • Popularno

  Anketa