SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > SLAVONSKI BROD DANAS > Kućni ljubimci

Kućni ljubimci Forum za ljubitelje pasa. mačaka, ptica, riba itd...

Odgovor

Thread Tools Search this Thread
Staro 19.01.2009, 09:44
irena11's Avatar
irena11 View irena11's Photo Album irena11 je offline
Senior Member

Član od: Nov 2008
irena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond repute
Standardno koja je najbolja hrana za pse???

kako smo odlučili nabaviti klincima (nama) psa (zlatni retriver - ženka), zanima me koja je najbolja hrana za pse i ima li u Brodu itko tko se bavi dresurom pasa,
da me uputi malo više o odgoju psa???
Staro 05.02.2009, 18:51
outrager's Avatar
outrager View outrager's Photo Album outrager je offline
Senior Member

Član od: Jun 2007
outrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond repute
Standardno Re: koja je najbolja hrana za pse???

naj bolje je psa naviknuti da jede svašta, a sad šta, zavisi i o psu, neće svaki svašta, al evo ja svom povremeno uzmem onu hranu u vreči, i uglavnom mu ne dajem samo to nego pomješam sa nečim, odem u klaonicu i uzmem pluća i takve stvari koje su njima otpad... a moj pas nije izbirljiv, voće, povrće, meso, kruh... na sve načine, ne bi to bilo ništa čudno da je gladan, al kad uvjek može jesti i bilo šta, to je več čudno.

što se dresure tiče, ima, al moj je tek 8 mjeseci star pa nisam još tražio, tako da ne znam nikog osobno koga bi mogao preporučiti
Reply With Quote
Staro 12.12.2009, 21:43
mala plava's Avatar
mala plava View mala plava's Photo Album mala plava je offline
Member

Član od: Feb 2009
mala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond repute

Mi imamo mješanca retrivera i labradora i o jede samo eukanubu,malo je skuplja hrana ali je za zdravlje pasa najbolja,stolica super redovna i uredna
a o cjelokupnom zdravlju da i ne govorim sve odlično,i nemojte ni slučajno psu davati masnu hranu i te gluposti jer onda često mora ići na čišćenje analnih vrečicaa postoji mogučnost i raznih alergija i osipa po koži koji uzrokuju jak svrbež pa se psi moraju češati i na kraju dobiju rane,pa na to gljivice,bakterije itd.Uglavnom najbolja je dehidrirana hrana nemora biti eukanuba ima i drugih jeftinijih varijanti!
Reply With Quote
Staro 07.01.2010, 13:17
unterwein View unterwein's Photo Album unterwein je offline
Junior Member

Član od: Dec 2007
unterwein is on a distinguished road

Ima u Brodu ljudi koji se bave dresurom,a što se tiče hrane-može pas jesti svašta(i hranu u vreći iz trgovina)ali štene treba otprilike 28-32 % proteina(bjelančevina),a one "jeftinjare" imaju oko 7-8%.Znači kad je pas odrastao,onda nije čak ni toliko bitno,ali štene(pogotovo većih pasmina) može imati ozbiljnijih problema u rastu ako nema adekvatan izvor bjelančevina.
Valjalo bi cijeli život da jede neku"skupu" hranu,ali s obzirom na troškove,može se skrpati sa svačim(jeftina,kuhana itd).Ali kad je štene,onda se mora paziti.
Evo npr. štene njemačke doge od pet mjeseci koliko brzo raste--i sad da ona jede hranu sa pet posto proteina.
Po meni je najbolji royal canine,pa K-9,pro plan,eukanuba itd.Isto sve ovisi i o samom psu.
Reply With Quote
Staro 15.01.2011, 13:09
Alma's Avatar
Alma View Alma's Photo Album Alma je offline
Senior Member

Član od: Dec 2009
Alma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond repute

za mog psa su najbolji ostaci nase vecere. posebno voli spagete. znam da bas nije preporucljivo, ali on je zdrav, veseo i jeftin za odrzavanje.
Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Napredno pretraživanje

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 09:55 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.