SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > VIJESTI i KOLUMNE (komentari) > Vijesti

Odgovor

Thread Tools
Staro 12.10.2008, 12:56
vijesti View vijesti's Photo Album vijesti je offline
news desk

Član od: Sep 2002
vijesti is on a distinguished road
Standardno Vijesti: Izvanredno stanje u Slavonskom Brodu: otvaraju se stadioni za tuširanje

SLAVONSKI BROD - Prema HTV vijestima, danas u 12 sati, koje prenose sinoćnji sastanak u gradskom poglavarstvu, zagađenje pitke vode napreduje i kriza ne jenjava. Zahvaćena su naselje Slavonija I ali i naselje Slavonija II. Prije nekoliko dana postavljeni su hidranti za snabdjevanje građana s pitkom vodom. Gradonačelnik se pita koliko su opasne za zdravlje te kemikalije za ispiranje, prijeti otpuštanjem direktorima gradskih poduzeća i najavljuje otvaranje javnih tuševa po sportskim dvoranama za tisuća građana bez vode za piće i kupanje.
Vidi članak link
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 14:53
birki View birki's Photo Album birki je offline
Senior Member

Član od: Aug 2007
birki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond reputebirki has a reputation beyond repute
Standardno Re: otvaraju se stadioni za tuširanje

ludara je taj projekt stadion za tuširanje umjesto nogometnog stadiona. bravo
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 15:00
mirela's Avatar
mirela View mirela's Photo Album mirela je offline
halo, halo...

Član od: Jul 2007
mirela is on a distinguished road
Standardno Re: Vijesti: Izvanredno stanje u Slavonskom Brodu: otvaraju se stadioni za tuširanje

Pa kako to oni zamišljaju? Da tri puta na dan idem na neki stadion? Koješta. Možda to tim smrdljivcima koji se ne kupaju više od dva puta mjesečno i štima, ali normalnim ljudima ne.
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 15:08
NightMare View NightMare's Photo Album NightMare je offline
born old

Član od: Nov 2005
NightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant futureNightMare has a brilliant future
Standardno Re: Vijesti: Vanredno stanje u Slavonskom Brodu: otvaraju se stadioni za tuširanje

hoće se na tom stadionu za masovno tuširanje prodavati karte za peeking? youtube će obogatiti sadržaj
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 15:28
Vladimir's Avatar
Vladimir View Vladimir's Photo Album Vladimir je offline
default reader

Član od: Feb 1999
Vladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond reputeVladimir has a reputation beyond repute
Standardno Re: Izvanredno stanje u Slavonskom Brodu

SRAMOTNO. Odgovorni u zatvor i ostavka gradske vlasti odmah, bez ijedne riječi više.

Žurno mobilizirati stručne ljude iz grada u stožer za rješavanje ovog problema, po zakonu o narodnoj odbrani i elementarim nepogodama. Dva kriterija - stručan i nije ni u jednoj stranci. STOŽERU DATI PRAVO IZVRŠNOG NAREĐIVANJA SVIMA NA TERIROTIJU GRADA DOK SE KRIZA NE RIJEŠI PA I GRADSKOJ UPRAVI.

U ove krizne stožere koje je imenovala politika i u gradonačelnika ja ne vjerujem. To su apartčici partija tamo negdje u ZG ili OS koji će tu gledati samo dobrobit svojih stranaka i čuvati pajtašima guzicu a ne kako odmah rješiti ovaj problem u Brodu.
Staro 12.10.2008, 18:33
joben View joben's Photo Album joben je offline
erasmus team

Član od: Oct 2008
joben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud of
Standardno Re: Vijesti: Izvanredno stanje u Slavonskom Brodu: otvaraju se stadioni za tuširanj

Javljam se iz Zagreba, vidim na TV te vijesti o zagađenoj vodi i stadionima za tuširanje. Moji roditelji su na Hebrangu, kažu da je kod njih OK. Imate li kakvu informaciju gdje je sve vodovod zagađen? Kako sam čuo drugdje nisu ni analizirali vodu a Brod Plin je i tamo nešto rovao. Moji su jako stari i kažu mi, možda da me umire - ma biti će dobro. A ja bih najradije sjeo u auto i došao nekoga nalupati.
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 18:40
ajA's Avatar
ajA View ajA's Photo Album ajA je offline
xyz but SB ...

Član od: Mar 2003
ajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond repute
Standardno Re: Vijesti: Izvanredno stanje u Slavonskom Brodu: otvaraju se stadioni za tuširanj

Evo RTL opra Dusparu - što građani misle o njegoovj akciji tuširanje po stadionima - ma nek se oni idu tamo tuširati, ovako kako nam je sada me mama kupala 1943...kaže građanka. Bravo Gradonačelniče , bravo i najviše hvala najzaslužnijem među pomenutima, arogantnom umišljenku Mr. Daliboru Podobniku
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 18:47
joben View joben's Photo Album joben je offline
erasmus team

Član od: Oct 2008
joben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud ofjoben has much to be proud of

Jesu li se organizirali građani da se ovo riješi? Što rade ekološke udruge? Znam neke ljude iz ekološkog pokreta, mogu ih nazvati da pošalju u Brod aktiviste i dignu frku. Kakvi kontakti vam trebaju u ZG da pokrenemo malo jaču akciju? Javite. Ovo nije ni malo bezazleno i tu treba odmah u akciju. Zna netko nešto o Hebrangu, molim lijepo, tamo su mi roditelji. Ako je nešto povjerljivo šaljite na PM da ne pravimo problem ovom portalu. Inače, nisam ovdje prvi put ali portal je sve bolji, pozdrav ekipi i nemojte sad izdati Brođane. Objavite sve do čega dođete i javite nam sve makar i tajno, i ono što ne smijete objaviti javno, znam kakvo je stanje tu s cenzurom, iz Broda sam.
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 18:57
blesa's Avatar
blesa View blesa's Photo Album blesa je offline
Senior Member

Član od: Oct 2007
blesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond reputeblesa has a reputation beyond repute

Vidim na TV, brođani postali šeici, a najbogatiji su iz obitelji Ibn Bin Slavonija I/II. Na pipe im teče nafta, kupaonice im veličine stadiona !!!

Izgleda su ti kreteni shebali ne dvije već TRI kotlovnice! Tako mi je jučer pričao jaro koji radi za njih, ne mogu s detlajima da čovje ne igubi posao. Kod treće kaže nije bilo toliko štete a stanari nisu ništa primjetili pa valjda i neće. Ma pobacajte ih sve u Savu.
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 19:00
userica's Avatar
userica View userica's Photo Album userica je offline
i can moderate...

Član od: May 2006
userica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond reputeuserica has a reputation beyond repute

kupanje po sportskim dvoranama? pa jel duspara normalan? dotle će se direktorići i on šepiriti o trošku građana u luksuznim stanovima i voziti skupe aute, mlatiti krkanluke po restoranima iz gradske kase. nek se oni svako jutro idu umivati po stadionima.

Thread Tools

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 10:31 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.