SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > SLAVONSKI BROD DANAS > Ženski kutak

Ženski kutak za članice foruma, dečki ne ometajte...

Odgovor

Thread Tools
Staro 21.01.2009, 16:05
M????? View M?????'s Photo Album M????? je offline
Junior Member

Član od: Aug 2008
M????? is on a distinguished road
Standardno Re: preporuka za ginekologa

pozdrav!
zanima me,ako tko može pomoći, kakav je dr. Šperanda u vezi vođenja trudnoće,prvu trudnoću mi je vodila dr.Željka Blaževac-Vlajnić (najbolja ginekologica kod koje sam bila),sad pošto je ona otišla u Sunce,moram kod Šperande.
iako bi voljela da si mogu priuštiti vođenje trudnoće u Suncu,kažu da sad ima i ta vrsta zdravstvenog osiguranja kod njih,ali ne mogu......
pa eto,molim pomozite!

čula sam za tu dr. Tolić da je dobra,u čijoj ambulanti ona radi,jel nekoga mijenja,nema je na spisku ginekologa u Domu Zdravlja?
Reply With Quote
Staro 22.01.2009, 09:13
holbela's Avatar
holbela View holbela's Photo Album holbela je offline
Senior Member

Član od: Nov 2008
holbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond reputeholbela has a reputation beyond repute

Žao mi je ja ti ne mogu pomoći jer pojma nemam o nikome.Ja imam svoga dr.Bradića i on je super,tako da nisam imala potrebu ni pitati za nekoga drugog.Možda se nađe neko ko će ti pomoći.Sretno!
Reply With Quote
Staro 19.02.2009, 11:22
mala plava's Avatar
mala plava View mala plava's Photo Album mala plava je offline
Member

Član od: Feb 2009
mala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond repute

Neznam ali ja sam kd doktorice Čosić na Plavom polju
i ona je stvarno super nemogu se požaliti,a čula sam i da je super
za trudnice i vođenje trudnoće.
Prvu trudnoći mi je vodio dr.Marinić i bio mi je super ali sam
se sada odlučila za Čosićku jer sam o njoj čula samo najbolje.
Reply With Quote
Staro 20.07.2009, 17:17
ili-ili's Avatar
ili-ili View ili-ili's Photo Album ili-ili je offline
Junior Member

Član od: Jan 2002
ili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond repute

jel netko zna gdje se nalazi ona poliklinika koju je otvorila nedavno dr. ćosić?
Reply With Quote
Staro 21.07.2009, 01:48
djuka View djuka's Photo Album djuka je offline
Junior Member

Član od: Jul 2009
djuka is on a distinguished road
Cool Re: preporuka za ginekologa

Poliklinika doktorice Ćosić se nalazi u onoj novoj zgradi između Mesićeve i Starčevićeve, gdje je nekad bilo parkiralište. Pozzzz......
Reply With Quote
Staro 21.07.2009, 14:27
ili-ili's Avatar
Junior Member

ili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond repute

hvala, i načula sam nešto da je tako, pokušavala iskopati neku adresu na netu al ništa nema, super čak mi je i blizu pa mogu škicnuti i konkretne stvari pitati
pozz
Reply With Quote
Staro 22.07.2009, 11:33
tajnica View tajnica's Photo Album tajnica je offline
Junior Member

Član od: Apr 2000
tajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond reputetajnica has a reputation beyond repute

U Požegi imaš odličnu ordinaciju.
DR. ŠPERANDA
Požega, S. Radića
(034) 292277
Reply With Quote
Staro 23.07.2009, 08:13
mimi's Avatar
mimi View mimi's Photo Album mimi je offline
Senior Member

Član od: Mar 2007
mimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond reputemimi has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la ili-ili Vidi poruku
hvala, i načula sam nešto da je tako, pokušavala iskopati neku adresu na netu al ništa nema, super čak mi je i blizu pa mogu škicnuti i konkretne stvari pitati
pozz

Samo se ti dobro raspitaj... jer dr. Ćosić nema ugovor sa HZZO-om. Kod nje, istina, možeš obaviti pretrage koje nemaš skoro nigdje u blizini u Slavoniji, ali npr. ne može ti ona napisati uputnicu... A koga zanimaju cijene možda... moja prijateljica je pregled, ultrazvuk i PAPU platila 700 kn.
Reply With Quote
Staro 23.07.2009, 11:10
ili-ili's Avatar
Junior Member

pa nitko u tim privatnim klinikama nema ugovor sa hzzo-m a ni ne trebaju mi baš ginekološke usluge nego u svom timu rade privatno i neke druge stvari kojih u brodu nema privatno a u bolnicu treba proći neka procedura.
zasad sam istražila što me zanimalo pa hvla na informacijama
Reply With Quote
Staro 25.07.2009, 00:31
djuka View djuka's Photo Album djuka je offline
Junior Member

Član od: Jul 2009
djuka is on a distinguished road

zašto ići u požegu kad dr šperanda radi na plavom polju, koliko ja znam ordinacija u požegi je zatvorena
Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 22:17 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.