SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > SLAVONSKI BROD DANAS > Ženski kutak

Ženski kutak za članice foruma, dečki ne ometajte...

Odgovor

Thread Tools
Staro 04.03.2007, 21:01
elifabio's Avatar
elifabio View elifabio's Photo Album elifabio je offline
Senior Member

Član od: Feb 2007
elifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond reputeelifabio has a reputation beyond repute
Standardno Re: Danas kuham...

Citiraj:
Original poslao/la ajA Vidi poruku
I kakve su bile kritike ?
pozitivne,svi su ostali zivi
Reply With Quote
Staro 05.03.2007, 09:41
Dvina's Avatar
Dvina View Dvina's Photo Album Dvina je offline
Senior Member

Član od: Nov 2006
Dvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond repute

prek vikenda imala goste.Pravila a kakav nego kod mene samo brzinski ručak.Bilo je super.Ljudi se oduševili.I kolač sam napravila.Repecat ostavljam na starom mjestu.
Reply With Quote
Staro 07.03.2007, 10:39
marea's Avatar
marea View marea's Photo Album marea je offline
Junior Member

Član od: Aug 2006
marea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond repute

Molim dobru dušu da mi napiše recept za njoke. Imam jedan, ali mi ne ispadnu fini kao oni kupovni (ili je tajna u E220, E154, 12% suhe tvari i ostale radosti koje ubace u smjesu).
U zamjenu nudim: Domaća pašteta. Naravno, u temi "Recepti"
Staro 07.03.2007, 10:43
marea's Avatar
Junior Member

marea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond reputemarea has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la Dvina Vidi poruku
Je li još neko na UN dijeti da mi da kakav savjet?
Ja osobno nisam, ali znam par ljudi koji se trude. Uglavnom, kažu: učinkovita je, ali ubije te psihički jer, npr. ti praviš finu papicu obitelji ili gostima, a moraš taj dan piti, ne znam, juhu. A možda je stvar u karakteru, ako si čvrsto odlučio ne smeta te ni sto sočnih odrezaka u umaku od gljiva sa zelenom salatom
Staro 07.03.2007, 13:53
Dvina's Avatar
Senior Member

Dvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond reputeDvina has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la marea Vidi poruku
Ja osobno nisam, ali znam par ljudi koji se trude. Uglavnom, kažu: učinkovita je, ali ubije te psihički jer, npr. ti praviš finu papicu obitelji ili gostima, a moraš taj dan piti, ne znam, juhu. A možda je stvar u karakteru, ako si čvrsto odlučio ne smeta te ni sto sočnih odrezaka u umaku od gljiva sa zelenom salatom
Ma nek odfaka ta Un dijeta!previše je to razmišljanja o hrani!Ma mislila sam koju kilicu nakupljenu preko zime.Ali mislim da imam neko drugo dijetno rješenje.Ova UN je stalno mozganje šta smiješ,šta ne smiješ.Sebi moraš nešto posebno izdvajati.Možda je to ok za one koji imaju 100kg. a za nas latentne bucke može nešto i jednostavnije.
Reply With Quote
Staro 26.03.2007, 11:32
Dvina's Avatar
Senior Member

Pa dobro cure and dečki koji kuhaju,što se događa.Kuha li ko u ovom gradu i okolici.Uspavale su nam se kulinarske teme.
Ja sam slabo aktivna jer sam na dijeti pa kuham samo dječici,uglavnom on što vole.( a ja ne smijem jesti )
Reply With Quote
Staro 26.03.2007, 21:17
Lara View Lara's Photo Album Lara je offline
Junior Member

Član od: Mar 2007
Lara is on a distinguished road

Ja kuham,ali brzinski,posto imam puno posla ovih dana.
Ipak,za spagete bolognese danas je bilo vremena.i zelena salata uz to.
Dovoljno za danas!
Reply With Quote
Staro 27.03.2007, 17:54
RibaZvanaWanda's Avatar
RibaZvanaWanda View RibaZvanaWanda's Photo Album RibaZvanaWanda je offline
Senior Member

Član od: Jun 2001
RibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond repute

i ja sam danas kuhala peceno pile iz Bille

a zato sutra pripremam krumpirove pole...jedva cekam
Staro 27.03.2007, 19:57
marea's Avatar
Junior Member

Citiraj:
Original poslao/la RibaZvanaWanda Vidi poruku
sutra pripremam krumpirove pole...jedva cekam
Misliš - krumpir na pola, na vrh kriškica slanine ili šunkice pa u pećnicu... na vruće tonu vrhnja i navali....mmmmm.

Ja sam danas svinjske šnicle malo na ulje bacila, dodala pred kraj vrhnje za kuhanje i skuhane njoke. Brzo, a odlično.
Staro 28.03.2007, 13:10
Zloćko's Avatar
Zloćko View Zloćko's Photo Album Zloćko je offline
Ol'Dirty Bastard

Član od: Oct 2006
Zloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond reputeZloćko has a reputation beyond repute

Ako se smijem ubaciti a da me odmah nekritizirate
Jučer sam kuhao paradaiz juhu sa taranom i dinstanim mljevenim mesom i špagete ala bolonjez...
A danas pošto smo samo ja i mala doma sam na roštilj ( električni ) bacio malo mesa i skuhao goveđu juhu i malo pomfrija uz mješanu salatu..
Mislim da je dosta za nas dvoje

Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 19:47 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.