SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > BACK To SCHOOL > Srednje škole

Srednje škole Kako naslov kaže, srednjoškolci...

Odgovor

Thread Tools Search this Thread
Staro 29.06.2010, 21:18
nela23's Avatar
nela23 View nela23's Photo Album nela23 je offline
Junior Member

Član od: Jan 2006
nela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond repute
Standardno Upisi u srednje škole ...

Evo emisija na SBTV o upisima u srednje škole, za gimnaziju moraš imati 61 bod od mogućih 60. Do 60 boduje se znanje ostalo su nogomet, dobro ponašanje, natjecanja ... sigurno i članstvo starog u nekoj stranki na vlasti ...

Na što je škola spala. Svi imaju petice a onda na kraju godine u gimnaziji cijeli jedan razred (svi oni imali iz osnovne prosjek 5.000) padne.

Koliko je tu korupcije u osnovnom školstvu?
Reply With Quote
Staro 29.06.2010, 21:56
zgubich View zgubich's Photo Album zgubich je offline
Member

Član od: May 2007
zgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond repute
Standardno Re: Upisi u srednje škole ...

Jedna dužnosničarka (učiteljica) se na radnom mjestu ovako predstavlja djeci: "dobar dan ja sam .... član sam te i te stranke stranke ... khm, khm,...". Što mislite kakve ocjene imaju djeca u tom razredu čiji tate su članovi njene stranke? A kakve ona djeca kojima tate i mame nisu ni u kakvoj stranci ili ne daj bože u opoziciji? Kakva je to učiteljica uopće koja truje klince u osnovnoj političkim spikama?

Hitler je bar gušio plinom i pekao ne-arijevce, ovi naši današnji upropaštavaju generacije da bi poliitčki podobnoj djeci napravili mjesta. I pitamo se otkud toliko odlikaša? Pa političke stranke na vlasti imenuju školske odbore od svojih članova a ovi onda ucjenjuju radnim mjestom učitelje. PA moraju dati i kretenima petice i eto ti inflacije odličnih koji padaju na prvoj godini gimnazije.

Još kad dodaš da se ocjena iz vjernauka računa u prosjek, zajedno s matematikom i hrvatstkim... ma 100% školovanje za buduće vrijeme.
Staro 12.07.2010, 16:23
little_guzzler View little_guzzler's Photo Album little_guzzler je offline
Member

Član od: Jul 2010
little_guzzler has much to be proud oflittle_guzzler has much to be proud oflittle_guzzler has much to be proud oflittle_guzzler has much to be proud oflittle_guzzler has much to be proud oflittle_guzzler has much to be proud oflittle_guzzler has much to be proud oflittle_guzzler has much to be proud of

Čovječe, zar je stvarno uvjet 61 bod?

Kad sam se ja upisivala bilo je 56 bodova dovoljno (iako sam ja imala 62 )
Reply With Quote
Staro 19.07.2010, 09:54
ivana15 View ivana15's Photo Album ivana15 je offline
Junior Member

Član od: Jul 2010
ivana15 is on a distinguished road

Citiraj:
Original poslao/la nela23 Vidi poruku
Evo emisija na SBTV o upisima u srednje škole, za gimnaziju moraš imati 61 bod od mogućih 60. Do 60 boduje se znanje ostalo su nogomet, dobro ponašanje, natjecanja ... sigurno i članstvo starog u nekoj stranki na vlasti ...

Na što je škola spala. Svi imaju petice a onda na kraju godine u gimnaziji cijeli jedan razred (svi oni imali iz osnovne prosjek 5.000) padne.

Koliko je tu korupcije u osnovnom školstvu?
tuu nema korupcije nego djeca sa sela prolaze s 5 a to u nasim skolama jedva vrijedi za 4...iako neka djeca sa sela uspiju zavrsit srednju s 5 i odlicni su daci opet vecina ih padnee...
Reply With Quote
Staro 19.07.2010, 10:37
zeko's Avatar
zeko View zeko's Photo Album zeko je offline
Junior Member (forever joung)

Član od: Jun 2002
zeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond reputezeko has a reputation beyond repute

Evo rješenja: okrenuti bodovnu listu naopako i srednje škole neće biti prepunjene. Onih s jedinicama skoro i nema.

Nauka neće biti na šteti jer je razlika između petice i jedinice u HR školi neznatna
Staro 02.06.2012, 14:38
Toomsb View Toomsb's Photo Album Toomsb je offline
Mr.

Član od: Jun 2012
Toomsb is on a distinguished road

Ja sam se upisao u Matematičku prošle godine sa 59 bodova i bio sam prvi iznad crte :
Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Napredno pretraživanje

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 03:24 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.