SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > SLAVONSKI BROD DANAS > Kućni ljubimci

Kućni ljubimci Forum za ljubitelje pasa. mačaka, ptica, riba itd...

Odgovor

Thread Tools Search this Thread
Staro 08.11.2009, 11:40
rakijaš View rakijaš's Photo Album rakijaš je offline
Senior Member

Član od: Oct 2006
rakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond reputerakijaš has a reputation beyond repute
Standardno Re: UDRUGA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA

životinje i možeš ponešto naučiti ali ljudi ....
Reply With Quote
Staro 15.11.2009, 12:28
xmouse's Avatar
xmouse View xmouse's Photo Album xmouse je offline
Member

Član od: Jun 2007
xmouse is on a distinguished road

Jel ta udruga radi? Gdje i kad, što?
Reply With Quote
Staro 10.12.2009, 22:50
mala plava's Avatar
mala plava View mala plava's Photo Album mala plava je offline
Member

Član od: Feb 2009
mala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond reputemala plava has a reputation beyond repute

Pozdrav svima,e ovako imam jedan problem i neznam dali je ovo pravo mjesto da pitam ali eto i ja sam ljubitelj životinja pa mi je slijedeča situacija nezamisliva,naime jedna teta ima malog psića hrv.ovčar i ona se gospođa pokupi i ode na desetak ili više dana negdje psića ostavi na katu katnice koja nije završena, pas bude gore dali ima hrane ili vode neznam ali znam da je preeeejadan,na betonu u mraku sam provede dana i dana,na istom mjestu obavlja nuždu,spava a možda i jede i pije to mi je prestrašno i neznam kako da postupim.Pomagajte savjetima molim vas
Reply With Quote
Staro 11.12.2009, 09:33
brigita's Avatar
brigita View brigita's Photo Album brigita je offline
Senior Member

Član od: Mar 2009
brigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond repute

pa odi pa mu daj jest i pit,a ponesi i suhe krpe ili dekicu
Reply With Quote
Staro 11.12.2009, 09:37
gremlin View gremlin's Photo Album gremlin je offline
Member

Član od: Jun 2007
gremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond reputegremlin has a reputation beyond repute

gospođu bi trebalo eutanazirati ili bar prijaviti za zlostavljanje životinja. zašto ne pokloni nekome psa ako se ne može o njemu brinuti
Reply With Quote
Staro 11.12.2009, 10:13
teta kuharica's Avatar
teta kuharica View teta kuharica's Photo Album teta kuharica je offline
Senior Member

Član od: Nov 2009
teta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these parts

Citiraj:
Original poslao/la mala plava Vidi poruku
Pozdrav svima,e ovako imam jedan problem i neznam dali je ovo pravo mjesto da pitam ali eto i ja sam ljubitelj životinja pa mi je slijedeča situacija nezamisliva,naime jedna teta ima malog psića hrv.ovčar i ona se gospođa pokupi i ode na desetak ili više dana negdje psića ostavi na katu katnice koja nije završena, pas bude gore dali ima hrane ili vode neznam ali znam da je preeeejadan,na betonu u mraku sam provede dana i dana,na istom mjestu obavlja nuždu,spava a možda i jede i pije to mi je prestrašno i neznam kako da postupim.Pomagajte savjetima molim vas
ovo je prestrasno. prijavi je.
Reply With Quote
Staro 11.12.2009, 10:14
teta kuharica's Avatar
teta kuharica View teta kuharica's Photo Album teta kuharica je offline
Senior Member

Član od: Nov 2009
teta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these parts

Citiraj:
Original poslao/la brigita Vidi poruku
pa odi pa mu daj jest i pit,a ponesi i suhe krpe ili dekicu
to bi se zvalo upad neovlastene osobe u tudji privatni posjed
Reply With Quote
Staro 11.12.2009, 12:39
gumi's Avatar
gumi View gumi's Photo Album gumi je offline
Junior Member

Član od: Aug 2005
gumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond repute

ma prijavi to policiji kao zlostavljanje životinje
Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Napredno pretraživanje

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 16:12 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.