SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > SLAVONSKI BROD DANAS > Ženski kutak

Ženski kutak za članice foruma, dečki ne ometajte...

Odgovor

Thread Tools
Staro 15.04.2010, 16:25
ijvsd's Avatar
ijvsd View ijvsd's Photo Album ijvsd je offline
Member

Član od: Nov 2008
ijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to behold
Standardno Re: Izrada nakita

ma naravno da se ne ljutim ) , to mi je jedan od prvih radova kojeg sam našla u ladici pa rekoh da ga stavim, ne pravim više takve , al čuvam ga iz uspomene
Reply With Quote
Staro 16.04.2010, 16:21
ijvsd's Avatar
Member

ijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to beholdijvsd is a splendid one to behold

Nije moguće da se na ovom forumu jedino ja bavim izradom nakita , ajmo cure javite . Da vidimo vaše radove , podijelimo koji savjet i ideju
Reply With Quote
Staro 16.04.2010, 20:12
brigita's Avatar
brigita View brigita's Photo Album brigita je offline
Senior Member

Član od: Mar 2009
brigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond reputebrigita has a reputation beyond repute

ja i moje kćeri svojevremeno smo se bavile izradom nakita ,ali od mase fimo.To nas je držalo neko vrijeme i bile smo lude za tim tako da te razumijem.Svaka novina i promjena su velika osvježenja u životu,pa zato naprijed dok te drži.Što se tiče slika o tome,žao mi je-nemam,a ne znam ni stavit na komp.Ti samo uživaj u hobiju,nama se pohvali,a ako ti se pruži prilika onda i unovči.
-čak sam išla i na kreativni tečaj tako da sam tad osim nakita voljela crtati na staklu.
Reply With Quote
Staro 16.04.2010, 20:16
ijvsd's Avatar
Member

Napravim i ja ponekad od fimo mase al više neke dječije , a to za slikanje na staklu već neko vrijeme planiram pokušati ( čak sam i skupila dosta staklenih ambalaži ) al nikako da krenem
Reply With Quote
Staro 19.04.2010, 10:04
ijvsd's Avatar
Member

Jedan za najdražu mi baku :

Reply With Quote
Staro 28.04.2010, 17:01
ijvsd's Avatar
Member

Evo po koja novija

Reply With Quote
Staro 06.05.2010, 08:38
irena11's Avatar
irena11 View irena11's Photo Album irena11 je offline
Senior Member

irena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond repute

predivno...ona za baku mi je jako lijepa, sviđa mi se boja
Staro 09.05.2010, 14:04
ijvsd's Avatar
Member

Uhvatila vremena pa napravila i po koju novu , evo slika :

Reply With Quote
Staro 10.05.2010, 12:50
irena11's Avatar
irena11 View irena11's Photo Album irena11 je offline
Senior Member

irena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond reputeirena11 has a reputation beyond repute

bravooooo..svaka čast
Staro 11.05.2010, 14:47
RibaZvanaWanda's Avatar
RibaZvanaWanda View RibaZvanaWanda's Photo Album RibaZvanaWanda je offline
Senior Member

Član od: Jun 2001
RibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond reputeRibaZvanaWanda has a reputation beyond repute

Pravim i ja s vremena na vrijeme, kad nadjem neki otpadni materijal, ali to nikako nije za pokazivanje

napravim ogrlicu, malo ju nosam, i onda je recikliram opet :P u traku za kosu, privjesak za torbu ili na neku haljinu...

u biti to je vise tehnika "Uradi sam za koju minutu prije nego sto krenes van, jer nemas nista sto ti pase uz odjecu"

a ove tvoje heklane su mi prekrasne

Thread Tools

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 10:38 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.