Da i vas ljubitelje životinja obavjesti m u naš grad je stigao pas terapijski vodić za slabovidnu osobu,ja sam ponosna vlasnica tog prekrasnog psa odnosno moja kći koja ima 6 godina.Radi se o mješancu labradora-retrivera i veliki je žuti i prekrasan.Po zakonu taj pas ima pravo ići u sve javne prostore koje koristi korisnik pa pošto smo mi prvi u gradu sa takvim psom rede nam je senzibilizirati ostale sugrađane da to prihvate,zasada nije bilo večih izgreda(osim Kaufland) pa se nadamo da će s vremenom situacija postati puuuuno bolja!!!!!
ne kužim jel vi koristite tog psa ili ga iznajmljujete?
a jel ima taj pas neku posebnu oznaku, mislim da se prepozna izdaleka, bilo je nešto na TV, kao imaju neku "jaknicu" koja se izdaleka vidi, na pješačkom prijelazu i slično. Baš me zanima, ako ga sretnem u gradu ili ako sam u autu.
Pozdravljam novog clana našeg grada i Vaše obitelji!!!
Mi isto imamo doma labradoricu, iz slicnog razloga, ali nije skolovana, ali prava je dobrica...u biti je sad vec klasicni kucni ljubimac
Joj trebat ce sad dugo vremena ljudima objasnjavati zasto uvodite psa u prostore....vjerujem da ce biti i zanimljivih situacija. Drzim Vam fige da izbjegnete probleme!!!
ne kužim jel vi koristite tog psa ili ga iznajmljujete?
a jel ima taj pas neku posebnu oznaku, mislim da se prepozna izdaleka, bilo je nešto na TV, kao imaju neku "jaknicu" koja se izdaleka vidi, na pješačkom prijelazu i slično. Baš me zanima, ako ga sretnem u gradu ili ako sam u autu.
Mi ga koristimo kakvo iznajmljivanje ćovjećenaravno da ima oznaku ima žuti prsluk na leđima.
Ma znam ja da će biti frke sa ljudima nemože proći bez togaa šta ćeš u takvoj sredeini živimo,u Zg.je to već potpuno normalno već su ljudi navikli na pse u svim javnim prostorima.
drago mi da imate pomoć u tom predivnom psu i velikom prijatelju,a puno sreće i što manje neugodnosti,on je prvi pa će oni koji neznaju bit zatečeni i različito reagirat.Ali,vi ste majka i kći koje su izuzetno hrabre pa će te i to podnijeti.Bravo i hrabro .
Ma ljudi su čudni-pogotovo ako vide žensku osobu sa psom-onda moraju nešto komentirati.Kolega mi ima jazavčara,i kad ga on šeta nitko ništa-čim ga sestra izvede odmah pametovanje.Ništa zato,ljudi će se naviknuti,ali mi je drago da i Brod bar po nečemu u kinologiji nalikuje na metropolu!
Puno sreće sa "zlatnim pomoćnikom" i da Vam bude od pomoći!