SLAVONSKI BROD ONLINE
Slavonski Brod Online
Nazad   Forum Slavonski Brod > VIJESTI i KOLUMNE (komentari) > Vijesti

Odgovor

Thread Tools
Staro 03.12.2009, 21:17
vijesti View vijesti's Photo Album vijesti je offline
news desk

Član od: Sep 2002
vijesti is on a distinguished road
Standardno FOTKE DANA: Novogodišnje lampice i ukrasi

SLAVONSKI BROD - Ukrasni dodaci gradskoj rasvjeti dodaju se po ulicama grada. Slavonski Brod se priprema za Božićne blagdane i doček Nove godine. /Foto: Zoomix 2009./
Vidi članak link
Reply With Quote
Staro 03.12.2009, 22:28
nela23's Avatar
nela23 View nela23's Photo Album nela23 je offline
Junior Member

Član od: Jan 2006
nela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond repute
Standardno Re: FOTKE DANA: Novogodišnje lampice i ukrasi

Lijepo da su počeli stavljati tu svečanu rasvjetu. Samo, malo mi je nemaštovita, već deset godina isto
Reply With Quote
Staro 03.12.2009, 23:43
teta kuharica's Avatar
teta kuharica View teta kuharica's Photo Album teta kuharica je offline
Senior Member

Član od: Nov 2009
teta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these parts

Citiraj:
Original poslao/la nela23 Vidi poruku
Lijepo da su počeli stavljati tu svečanu rasvjetu. Samo, malo mi je nemaštovita, već deset godina isto
nek je i od prije deset godina, al ja je volim.
Reply With Quote
Staro 03.12.2009, 23:45
nela23's Avatar
nela23 View nela23's Photo Album nela23 je offline
Junior Member

Član od: Jan 2006
nela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond reputenela23 has a reputation beyond repute

Je, lijepo je, to sam i rekla, no mogli su to malo inovirati. Neće valjda još i slijedećih 50 godina stavljati isto? A i malo mi je, kako bih rekla - zastarjelo
Reply With Quote
Staro 04.12.2009, 07:36
teta kuharica's Avatar
teta kuharica View teta kuharica's Photo Album teta kuharica je offline
Senior Member

Član od: Nov 2009
teta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these partsteta kuharica is infamous around these parts

Citiraj:
Original poslao/la nela23 Vidi poruku
Je, lijepo je, to sam i rekla, no mogli su to malo inovirati. Neće valjda još i slijedećih 50 godina stavljati isto? A i malo mi je, kako bih rekla - zastarjelo
a valjda se nema novaca za novo i modernije. nemam pojma. vidis i sama da se gradjani bas nisu utrgli s pisanjima po brodskim forumima. ne vjerujem da su gradonacelnik i njegov tim bas jako zabrinuti za tu temu. treba ideja. treba traziti. treba kritizirati, ali konstruktivno....mozda se na kraju ipak isplati.
oni koji bi mogli dici atmosferu u gradu su nasi brojni/prebrojni kafici. nek se gazde potrude. dodje mi da povratim kad vidim ono malo, jeftino plasticno drvce u izlogu kafica s kojeg bljeska 5-6 sarenih lampica.
Reply With Quote
Staro 04.12.2009, 10:52
weenko's Avatar
weenko View weenko's Photo Album weenko je offline
Junior Member

Član od: May 2006
weenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond reputeweenko has a reputation beyond repute

a možda kao što ima akcija najljepši balkon organizirati i neku akciju "naljepša svjetlosna dekoracija za Božić" pa tako potaći ljude da i sami ukrašavaju balkone i pročelja svojih zgrada ?? na kraju dobijemo "grad svjetlosti"
Staro 04.12.2009, 10:54
Alma's Avatar
Alma View Alma's Photo Album Alma je offline
Senior Member

Član od: Dec 2009
Alma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond reputeAlma has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la weenko Vidi poruku
a možda kao što ima akcija najljepši balkon organizirati i neku akciju "naljepša svjetlosna dekoracija za Božić" pa tako potaći ljude da i sami ukrašavaju balkone i pročelja svojih zgrada ?? na kraju dobijemo "grad svjetlosti"
to mi se cini da bi bilo nekako previse. ok je da se ukrasi grad. ok je da se ugostitelji pobrinu za ugodjaj u svojim lokalim od kojih uostalom imaju zaradu. ukrasavanje privatnih kuca...hm....grozan trosak za struju, a i nekako pre americki za moj ukus.
Reply With Quote
Staro 07.12.2009, 17:54
zvonko's Avatar
zvonko View zvonko's Photo Album zvonko je offline
Senior Member

Član od: Aug 2007
zvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond reputezvonko has a reputation beyond repute

Izgleda biti će još slika lampica i ukrasa večeras na portalu. Vidio sam Meštra maloprije nešto slika po ulici iako je mrak. Stajao je na rubu ceste, još korak pa bih ga zagazio

Meštre, morao bi obući onaj fluorescentni prsluk za uslikavanje po mraku, hoćemo još puno fotki ...
Reply With Quote

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 20:23 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd.